reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja przed świętem wszystkich zmarłych też dostałam pytanie od koleżanki dotyczące zabobonu. 🙈 które wykonuje i to dosc często. Wolę nie pisać o co chodzi, bo gdyby człowiek we wszystko wierzył, to by siedział tylko na dupie w domu, a i tak nie wiadomo czy do tego też się jakiś zabobon nie znajdzie 🤣 więc wszystko w granicach rozsądku myślę. ☺

reklama
Dziewczyny chyba sie wykoncze, 2 tyg przeziebiona az doszlo do szmerow na pluchac I Bach antybiotyk. Jutro biore ostatni a dzis bol glowe, rozbicie, katar, dreszcze I temp powyzej 38 wiec jakas grypa lub kowid. Boje sie ze moje malenstwo tego nie przejdzie, ile mozna przeciez chorowac, juz ponad 3 tyg jestem w rozsypce 😭😭😭
Hej, ja to samo. Rozłożyło mnie. Gorączka powyżej 38. Kaszel dreszcze. Dziś ruszam prędko do lekarza. Boję się niesamowicie o dziecko :(

Ja przed świętem wszystkich zmarłych też dostałam pytanie od koleżanki dotyczące zabobonu. 🙈 które wykonuje i to dosc często. Wolę nie pisać o co chodzi, bo gdyby człowiek we wszystko wierzył, to by siedział tylko na dupie w domu, a i tak nie wiadomo czy do tego też się jakiś zabobon nie znajdzie 🤣 więc wszystko w granicach rozsądku myślę. ☺
Hahah a słyszałyście ten hit…
Jak rozsypievie sól to prawa ręka zebrać to co się rozsypało i wyrzucić prawa ręka za lewe ramie żeby oślepić diabła 😂😂😂

Dziewczyny chyba sie wykoncze, 2 tyg przeziebiona az doszlo do szmerow na pluchac I Bach antybiotyk. Jutro biore ostatni a dzis bol glowe, rozbicie, katar, dreszcze I temp powyzej 38 wiec jakas grypa lub kowid. Boje sie ze moje malenstwo tego nie przejdzie, ile mozna przeciez chorowac, juz ponad 3 tyg jestem w rozsypce 😭😭😭
Też trzyma mnie przeziębienie i Pani doktor powiedziała, że to dobry objaw.. Bo mój organizm organizm osłabia mnie, dla maleństwa.

Moja koleżanka przeszła covid w ciazy wszystko było dobrze z dzidzią ❤️ a była w 1 trymestrze tez

reklama
Do góry