reklama
laurka95
Fanka BB :)
79.08 ng/mLDziewczyny, czy któraś z was badała teraz ferrytynę i jaki miałyście wynik?
73Dziewczyny, czy któraś z was badała teraz ferrytynę i jaki miałyście wynik?
Dzięki trochę mnie uspokoilas. Ja już jestem drugi raz chora w tej ciąży. Pierwszy raz byłam przeziębiona, ból gardła, kaszel taki że myślałam że zaraz płuca wypluje i katar ale jeszcze nie robiłam testu więc nie wiedziałam że jestem w ciąży. Teraz znowu mąż przyszedł z katarem i ja zawalona, na szczęście bez innych objawów tylko katar. Ratuje się woda morską a dzisiaj chyba zrobię sobie płukanie zatok.Też trzyma mnie przeziębienie i Pani doktor powiedziała, że to dobry objaw.. Bo mój organizm organizm osłabia mnie, dla maleństwa.
Ostatnia edycja:
JestemMama!
Ja z cmentarzem nie znam ... Znam że w ciąży nie można chodzić na pogrzeby... Na cmentarzu jestem często, jeszcze częściej w ciąży niż przed ( teraz mam więcej czasu )Co do zabobonów coś w tym jest. Gdy poprosili mnie bym była chrzestną chętnie się zgodziłam, a byłam w ciąży znajoma mi powiedziała że nie powinnam zgodzić się bo w ciąży nie trzyma się dziecka do chrztu. Serduszko zatrzymało się w 15 tygodniu. Nie wierzę we wszystkie, ale w część tak. Tak samo w ciąży nie wchodzi się na cmentarz my mieliśmy iść na porzegnanie dzieci nienarodzonych w listopadzie ostatecznie zrezygnowaliśmy.
Anuszka272
Moderator
Dzieciątko urodziło się chore... Ja raczej nie wierzę w takie rzeczy ale jak to mówi mój mąż w każdej plotce jest ziarnko prawdyO rany o żadnym przysłowiu i zabobonie nie słyszałam a o co chodzi z chrzcinami ?
Tego nie słyszałamHahah a słyszałyście ten hit…
Jak rozsypievie sól to prawa ręka zebrać to co się rozsypało i wyrzucić prawa ręka za lewe ramie żeby oślepić diabła
Zdrówka dla wszystkich chorowitkow
Któraś dzisiaj wizytuje?
Natalianatalia
Ja mam 12:45 wizyteDzieciątko urodziło się chore... Ja raczej nie wierzę w takie rzeczy ale jak to mówi mój mąż w każdej plotce jest ziarnko prawdy
Tego nie słyszałam
Zdrówka dla wszystkich chorowitkow
Któraś dzisiaj wizytuje?
Karka_Krk
Ja miałam 38,5 i mam zacząć brać żelazo…Dziewczyny, czy któraś z was badała teraz ferrytynę i jaki miałyście wynik?
D
domwas0908
Gość
Ja miałam na 12:15, ale jeszcze czekam w kolejce i mam stan przed zawalowy
reklama
*anette*
Ja mam nieco poniżej 60 i właśnie się zastanawiam, czy mi się do tego przyczepi. Nie chcę suplementować, bo mój żołądek bardzo źle to znosi...Ja miałam 38,5 i mam zacząć brać żelazo…