Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super u mnie to niestety pierwsza, jak na razie, prawidłowa ciąża po 4 stratach i 2 pełnych ivf. To jest najgorsze uczucie że po stracie jest pusty dom i punkt wyjścia.Żeby nie było aż tak smutno mamy też na pokładzie jedno dziecko. 7 miesięczna Dorotkę
Nie ukrywam że mam sporo wątpliwości. Np czy dam radę z 2 takich maluchów, czy fasolka nie zagnieździła się w bliźnie po cc I czy ta blizna wytrzyma.Super u mnie to niestety pierwsza, jak na razie, prawidłowa ciąża po 4 stratach i 2 pełnych ivf. To jest najgorsze uczucie że po stracie jest pusty dom i punkt wyjścia.
Kciuki zaciśnięte... Wierzę że wszystko będzie okDziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(
Trzymam bardzo mocno kciukiDziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(
Trzymam kciukiDziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(
Trzymam kciuki oby było wszystko dobrzeDziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(