reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Tez mam to samo 5t+2 i plamienia. Lekarz kazał mi brać duphaston z 2 na 3 razy dziennie i widzę że już prawie nie widać plamienia. Dodatkowo L4 na 2 tygodnie i sądzę że to mi też pomaga. więcej odpoczywam.
Ja dziś zadzwoniłam do mojego, kazał mi powtórzyć betę i progesteron. Jak będę miała wyniki to mam się z nim skontaktować. Powiedział mi, że to niepokojący objaw, ale jeśli nie jest to żywa krew i nie ma bólu to może z powodu ostateczniego badania to plamienie :( też biorę duphaston ale jak na razie 2 razy dziennie po 1 tabletce.

Dziewczyny, Dzieki za kciuki 😘😘😘 na USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach🤷‍♀️ Będę dziś sprawdzać progesteron, jak coś to na wszelki wypadek mam brać duphaston, ale to się okaże ;-) Dzieki jeszcze raz!

Dziewczyny, Dzieki za kciuki 😘😘😘 na USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach🤷‍♀️ Będę dziś sprawdzać progesteron, jak coś to na wszelki wypadek mam brać duphaston, ale to się okaże ;-) Dzieki jeszcze raz!
Super wiadomość!!!!! 😍😍😍😍

Ufff kamień z serca ❤️ oszczędzaj się teraz Kochana

Czytam o waszych bólach brzucha i się zastanawiam czy mi się cos rozciaga 😄bo ja nic takiego nie czuje.. tak źle i tak niedobrze.. A moja waga stoi w miejscu może lekko spodnie uciskają. Dziś miałam mdlości, rano mnie szarpało przy myciu zębów ale bez wymiotów.. Cały czas ssanie a po zjedzeniu znowu niedobrze 🤢

Cudowna wiadomość, że jest dobrze :) . Oszczędzaj się i dbaj o Was :) 😀 ❤️

Ja dziś zadzwoniłam do mojego, kazał mi powtórzyć betę i progesteron. Jak będę miała wyniki to mam się z nim skontaktować. Powiedział mi, że to niepokojący objaw, ale jeśli nie jest to żywa krew i nie ma bólu to może z powodu ostateczniego badania to plamienie :( też biorę duphaston ale jak na razie 2 razy dziennie po 1 tabletce.
Ja z automatu zrobiłam betę i progesteron ale całe szczęście rośnie. Mi pomogło l4 czyli mało co robię i zwiększenie dawki duohastonu. Mam nadzieję że u Ciebie też to minie.

reklama
Dobre wieści, dbaj i uważaj na siebie.

Do góry