Super wiadomość .Dziewczyny, Dzieki za kciuki na USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach Będę dziś sprawdzać progesteron, jak coś to na wszelki wypadek mam brać duphaston, ale to się okaże ;-) Dzieki jeszcze raz!
reklama
Anuszka272
Moderator
Zrobiłam 60 pierogów i na kolejne 60 nie mam już siły czuję się jakbym maraton przebiegła resztę chyba dokończę popołudniu Was też tak wszystko męczy?
@Karka_Krk dobrze, że jednak wszystko w porządku! Dbaj o siebie i odpoczywaj
@aneta85aneta ja dałam sobie ostro w tylek w ostatnim tygodniu i w weekend... zobaczymy co to będzie. Wyniki będą późnym popołudniem... Mam nadzieję, że te plamienia to po tych badaniach u gina, bo od kiedy jestem w ciąży mam strasznie sucho i może to wynik otarcia albo jeszcze resztki z ostatniej miesiączki. Nie wiem.
@aneta85aneta ja dałam sobie ostro w tylek w ostatnim tygodniu i w weekend... zobaczymy co to będzie. Wyniki będą późnym popołudniem... Mam nadzieję, że te plamienia to po tych badaniach u gina, bo od kiedy jestem w ciąży mam strasznie sucho i może to wynik otarcia albo jeszcze resztki z ostatniej miesiączki. Nie wiem.
angie.
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny staram sie nie zapeszac ale drugi dzien I mam mniejsze mdlosci...znaczy dopoki czsgos nie zjem z rana muli strasznie ale pozniej jest lepiej , co nie zmienia fsktu ze nic mi sie nie chce mam tyle do zrobienia a nie moge sie przemoc wgl..
Natalianatalia
Ja No mam śluz taki biały gęstszy jak po dniach płodnych jak wyczytałam to on chroni przed infekcjami itp. I wg w listopadzie robiłam cytologię i pierwszy raz wyszła mi 1@Karka_Krk dobrze, że jednak wszystko w porządku! Dbaj o siebie i odpoczywaj
JestemMama!
Dziewczyny czy wy też tak macie że ciągle ziewacie ??? Ogólnie wysypiam się . Śpię od 21 do 7 rano więc około 10 godzin , nie wąż więcej , nieraz mniej . ... Ale właśnie w ciągu 15 minut chyba z 1000 razy ziewałam
@angie. Co do mniejszych mdłości może być , mnie mniej piersi bolą ... Wcześniej ciągle bolały a teraz z przerwami. Czytałam że to normalne bo organizm przyzwyczaja się do maleństwa i mogą minąć na zawsze , na trochę albo na kilka dni
@Emka_27 , @Natalianatalia co do śluzu to moim w sumie pierwszym symptomem właśnie był mleczno biały śluz . Miałam tak samo w pierwszej ciąży , mam też tak teraz ... Ogólnie jest go sporo . Chwilami jest biały a chwilami bardzo wodnisty ... Tak że bieliznę muszę zmieniać kilka razy dziennie ...
@angie. Co do mniejszych mdłości może być , mnie mniej piersi bolą ... Wcześniej ciągle bolały a teraz z przerwami. Czytałam że to normalne bo organizm przyzwyczaja się do maleństwa i mogą minąć na zawsze , na trochę albo na kilka dni
@Emka_27 , @Natalianatalia co do śluzu to moim w sumie pierwszym symptomem właśnie był mleczno biały śluz . Miałam tak samo w pierwszej ciąży , mam też tak teraz ... Ogólnie jest go sporo . Chwilami jest biały a chwilami bardzo wodnisty ... Tak że bieliznę muszę zmieniać kilka razy dziennie ...
Ja mam właśnie wodnisty śluz i dużo go jest. Czasami to mam stres że idę do łazienki sprawdzić czy to nie krwawienie. Trochę mnie brzuch pobolewa, czasami takie klucie, czasem po jedzeniu jakieś małe mdłości no i piersi raz bolą a raz nie. Chyba za bardzo analizuje to wszystko ale tak już jest po poronieniu
Natalianatalia
Ja mam takie kłucie i ciągnące w środku tez sprawdzam ci leci czy to nie krewJa mam właśnie wodnisty śluz i dużo go jest. Czasami to mam stres że idę do łazienki sprawdzić czy to nie krwawienie. Trochę mnie brzuch pobolewa, czasami takie klucie, czasem po jedzeniu jakieś małe mdłości no i piersi raz bolą a raz nie. Chyba za bardzo analizuje to wszystko ale tak już jest po poronieniu
reklama
JestemMama!
No właśnie , my te po przejściach za bardzo wszystko analizujemy ... Przed chwilą szłam z psem po dworze i ryczalam właśnie przez te piersi ... I tak sobie myślałam że ja się tak strasznie boje o tego.malusza w moim brzuchu że to bajka teraz modlę się żeby wytrzymać do poniedziałku do wizyty. Później jak będzie wszystko dobrze to kupuje detektor żeby doradzać serce mojego malusza. I zapisuje się do lekarza na NFZ gdzie do koło domu . Bo jak sobie pomyślę że mam mieć wizyty co miesiąc to już zaczynam się telepać Lekarz jak byłam na.wiztcie dwa tygodnie temu to powiedział że bardzo ładna ciąża , wszystko jest dobrze , beta przyrastała książkowo po 170% na początku później po 126% , wszystko było tak jak powinno być a ja się ciągle stresuje i analizujeJa mam właśnie wodnisty śluz i dużo go jest. Czasami to mam stres że idę do łazienki sprawdzić czy to nie krwawienie. Trochę mnie brzuch pobolewa, czasami takie klucie, czasem po jedzeniu jakieś małe mdłości no i piersi raz bolą a raz nie. Chyba za bardzo analizuje to wszystko ale tak już jest po poronieniu
Co do śluzu i @ ... Też tak mam z duszą na ramieniu wtedy sprawdzam