reklama
Miętusek
Moderator
U mnie wjechały serowe wiejskie ziemniaczki ale dla usprawiedliwienia popijałam je świeżo wyciśniętym sokiem z jabłek, pomaranczy i natki pietruszkiChipsy nie kusiłam się na ciasto ale nie kupialam, do takiego meczu piwko by się przydało bo kto to na trzeźwo wytrzyma ale cóż może na Euro
Karka_Krk
Fanka BB :)
Dokładnie to samo powiedziałam w domu, ze szkoda ze nie mogę się napicChipsy nie kusiłam się na ciasto ale nie kupialam, do takiego meczu piwko by się przydało bo kto to na trzeźwo wytrzyma ale cóż może na Euro
Karolina_st
Fanka BB :)
Oooo tak. Jak na codzien nie mam myśli o alkoholu tak dzisiaj bardzo mi brakowało tego piwkaChipsy nie kusiłam się na ciasto ale nie kupialam, do takiego meczu piwko by się przydało bo kto to na trzeźwo wytrzyma ale cóż może na Euro
Ja i chipsy i piwo 0,0. Co prawda to nie to samo, ale jakaś namiastka jestChipsy nie kusiłam się na ciasto ale nie kupialam, do takiego meczu piwko by się przydało bo kto to na trzeźwo wytrzyma ale cóż może na Euro
Anuszka272
Moderator
Ooo ja dziś w sklepie też się złapałam że do chipsów chciałam wziąć piffko owocowe zjadłam całą paczkę cebulowych i takiego nerwa dostałam w drugiej połowie że poszłam do sypialni młodą usypiać bo szkoda nerw mi było żeby nie Wojtek tu byśmy i 10:0 przegrali nic gra Polaków się nie zmienia... Francja nas rozjeździe na placka
Co do badań prenetalnych to na NFZ zalicza się tylko USG i testy pappa
Co do badań prenetalnych to na NFZ zalicza się tylko USG i testy pappa
Ja się bałam powiedzieć, bo mam już w tym roku jedno niepowodzenie za sobą. Też bardzo chciałam już za pierwszym razem od razu wszystkim powiedzieć, ale później bardzo się cieszyłam, że tego nie zrobiłam.U mnie już każdy wie
reklama
Anuszka272
Moderator
Ja też tak miałam... Sami z mężem nie zdążyliśmy się nacieszyć a już musieliśmy płakać ze stratyJa się bałam powiedzieć, bo mam już w tym roku jedno niepowodzenie za sobą. Też bardzo chciałam już za pierwszym razem od razu wszystkim powiedzieć, ale później bardzo się cieszyłam, że tego nie zrobiłam.