reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja zrobiłam tak samo, prenatalne na 30.12 umówione już ☺️
Ja właśnie też się i mówiłam na 28.12 będzie to 12+2 Bardzo się cieszę bo 3 ciążę skończyły się dokładnie 11+2, 11 i11+3 także jak bd ok to troszkę strach odpuści jaki koszt waszych badań prenatalnych ? U mnie badania z krwi około 300 zł plus 400 za usg

hej;) a czy ktoras z was ma bóle brzucha jak na okres ? Ja 5-6 tydzien i cale noce nie spie bo budzi mnie bol brzucha jak na okres w dzien ten czasami ale mniej ;/

hej!
Miło, ze pytasz 🥰
Wyjazd bardzo fajny, samopoczucie w ogólnym rozrachunku ok :) Czasem jestem senna, a pierwszego dnia miałam okropny ból brzucha od zaparć, który sama spotęgowałam bo nie umiem załatwić się na zawołanie w miejscach publicznych :/ mam tez większy apetyt 🙈
w ogóle podczytuje Was sobie ale pewnie zacznę się więcej udzielać po powrocie :) wracam i lecę od razu na usg ( 30.11), mam nadzieje, ze będą dobre wieści 💚 póki krew nie leci to trochę spokojniejsza jestem🙈

reklama
Do góry