Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja według USGDziewczyny, jak teraz liczycie tydzień? Od usg, jak już się dowiedziałyście, czy wciąż od om?
Ja centrum PolskiDziewczyny skad jestescie ?
Czy ktoras jest z okolic Poznania?
Poznań Miasto doznań witaDziewczyny skad jestescie ?
Czy ktoras jest z okolic Poznania?
Ja też w Krk na 29.12 a w jakiej przychodni ?Ja już tez umówiłam na 29.12, w Krakowie jest słabo z terminami, zwłaszcza w okresie świąteczne noworocznym, a tak większości z nas chyba wypada „okienko” na te badania :-)
Ja od tego co pokazuje usg. Bo om mi pokazywała prawie 2 tyg wcześniej bo mam długie cykleDziewczyny, jak teraz liczycie tydzień? Od usg, jak już się dowiedziałyście, czy wciąż od om?
Ja zrobiłam tak samo, prenatalne na 30.12 umówione jużTak już umówiłam dostałam ostatnio na wizycie skierowanie a ciężko z terminami więc wolałam odrazu zadzwonić i umówić.