Salamatka
Fanka BB :)
Lepiej nie odstawiaj progesteronu bez konsultacji z lekarzem. Na Twoim miejscu chyba poprosiłbym lekarza o receptę na czopki, są takie co działaj od razu i są dla kobiet w ciąży. Skoro domowe sposoby nie pomagają.Ja mam 80km do Łodzi więc całkiem blisko
Co do prenetalnych to ja czekam do następnej wizyty bo wtedy też Pani dr ma mi wypisać skierowanie więc wtedy będę dzwonić... Poprzednim razem z om wychodził mi 10tc przy teście więc nim potwierdziłam ciążę zadzwoniłam do kliniki żeby upewnić się że będą miejsca... Okazało się że ciąża była o 4tyg młodsza no a później wiadomo jak się zakończyła dzisiaj też mam jakieś schizy boli mnie dół brzucha i już nie wiem czy to od tych zaparć czy coś się złego dzieje nie wiem czy nie powinnam odstawić progesteronu bo czytam że to on powoduje też zaparcia oszaleje bo już zjadłam pół paczki śliwek i nadal nic
Mnie dzisiaj baaardzo boli jajnik. Właściwie zaczął wczoraj wieczorem, potem przeszło, rano wróciło i się utrzymuje. Ciągniez gniecie.... Też powoli się boję, ale nie jest to taki ból typowy, tylko raczej nieprzyjemne gniecące uczucie. Więc podejrzewam że to rozciąganie. OBY