Oli55
Fanka BB :)
Ja mam wizytęA to przepraszam już uzupełniam musiało mi umknąć
Ktoś jeszcze dziś wizytuje oprócz Ewi12? Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wizytęA to przepraszam już uzupełniam musiało mi umknąć
Ktoś jeszcze dziś wizytuje oprócz Ewi12? Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było ok
czekamy na dobre wieściJa mam wizytę
dziękuje cała noc miałam głupie sny dzisiajA to przepraszam już uzupełniam musiało mi umknąć
Mam to samo, znajoma nie miała nic tez a urodziła zdrowoKurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawów dziś 5+6.
Mnie jeszcze nie odrzuciło od żadnych zapachów, a perfumy od zawsze mogłyby dla mnie nie istnieć oczywiście mam parę flakoników, ale używam sporadycznie.Dziewczyny odrzuciło Wad od perfum. Ja ogólnie jestem perfumoholikiem z dosyć pokaźną kolekcją. No ubóstwialam po prostu. A teraz na półki z perfumami nie mogę patrzeć. Od 3 dni tylko antyperspirant pod pachy i koniec.
Nie ma się czym przejmować objawy to słaby wyznacznik czy wszystko jest ok.Kurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawów dziś 5+6.
Nie martw sie, to nie jest wyznacznik. Każda kobieta inaczej to znosi. Korzystaj dopóki objawów brak kochanaKurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawów dziś 5+6.