reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Od początku wojny mam takie obawy że prędzej czy później może a tam jest tragedia ogromna nic nie maja już 😰😰
Ja po tych wszystkich filmach które oglądałam w swoim życiu o wojnie powtarzam że nie gorszego człowieka nie może spotkać 😢 naprawdę ta wizja jest dla mnie przerażająca i to co było jeszcze niedawno nierealne staje się faktem 😱

reklama
Zgadzam się w 100% też chciałbym czuć tą beztroskę, cieszyć się bezwarunkowo z ciąży ale niestety po stratach tak się nie da.

Dziewczyny dołączę do was
Ps. Ja w pierwszej ciąży pisałam pamiętnik w w drugiej czytałam i porównywałam objawy dziś ani nie pisze ani go nie czytam, a zamiast myśleć i czytać internet o przebiegu ciąży czytam przepisy i staram się nowości gotować 😃 co robią straty z człowiekiem

Dziewczyny dołączę do was
Ps. Ja w pierwszej ciąży pisałam pamiętnik w w drugiej czytałam i porównywałam objawy dziś ani nie pisze ani go nie czytam, a zamiast myśleć i czytać internet o przebiegu ciąży czytam przepisy i staram się nowości gotować 😃 co robią straty z człowiekiem
Cześć 😊 też się skupiam na pracy, czytaniu romansów i układanki pasjansa 😉 raz po raz łapie się na strachach ale raczej spokojnie czekam na rozwój wydarzeń.

Cześć 😊 też się skupiam na pracy, czytaniu romansów i układanki pasjansa 😉 raz po raz łapie się na strachach ale raczej spokojnie czekam na rozwój wydarzeń.

Gdy dowiedziałam się o ciąży zamówiłam Termomixia trzeba czekać 6 tygodni gdybym poroniła kolejny raz to będę miała głowę zajętą gotowaniem, a jak pójdzie wszystko dobrze to się przyda 😃 wakacji też nie odwołuje bo wszystko może się zdarzyć, a będzie to podobny termin na ukojenie. Takie przygotowania w razie poronienia, aby się nie załamać.

Gdy dowiedziałam się o ciąży zamówiłam Termomixia trzeba czekać 6 tygodni gdybym poroniła kolejny raz to będę miała głowę zajętą gotowaniem, a jak pójdzie wszystko dobrze to się przyda 😃 wakacji też nie odwołuje bo wszystko może się zdarzyć, a będzie to podobny termin na ukojenie. Takie przygotowania w razie poronienia, aby się nie załamać.
Też nie odwołałam mammografii z grudnia ani nart ze stycznia 😉 trzymaj się 😊

Pszczółka38 - om 03.07.23r. ❤️
cytrynka648 - om 05.07.23r. USG 10.07.23r. ❤️
AgaM95 - om 07.07.23r.
KASBOV - om 08.07.23r.
Mdk92 - om 08.07.23r.
Karka_Krk - om 08.07.23r. ❤️
Julkajulka91 - om 08.07.23r.
Surgeres - om 09.07.23r.
Ewi13 - om 12.07.23r.
Anuszka272 - om 12.07.23r.
Oli55 - om 12.07.23r.
Będęwkoncumama - om 12.07.23r. USG 17.07.23r.
angie - om 13.07.23r.
Ona83 - om 13.07.23r.
*anette* - om 13.07.23r.
joo-asia - om 20.07.23r.
Karolina_st - om 18.07.23r.
Iskierkanadziei - om 23.07.23r.
gorzanna89 - om 25.07.23r.
Salamatka - om 13.07.23r.
Talala6 - om 15.07.23r.
Kinga9129 - om
Marta_ - om 13.07.23r.
xoxo - om 12.07.23r.
moonlight - om 04.07.23r.
xdarqx - om
dirtycriminal - om
NiebieskookaEM - om
Karomen - om
kasiaink - om 17.07.23r.
Natt99 - om 07.07.23r.
Miętusek - om 24.07.23r.

A więc mamy już 3 serduszka 😍😍😍
Ja też mam serduszko 😍

reklama
Ja jestem umówiona na prezentację i na 99% też zamawiam, ale szkoda, że taki długi czas oczekiwania...
Będziemy gotować razem 🙊

Do góry