reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Kurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawów 🙈 dziś 5+6.

Kurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawów 🙈 dziś 5+6.
Mam to samo, znajoma nie miała nic tez a urodziła zdrowo

I ja

Załączniki

• E1A441F1-EE57-472A-80C8-86BB647BDFDA.jpeg
    E1A441F1-EE57-472A-80C8-86BB647BDFDA.jpeg
    21,6 KB · Wyświetleń: 52
Dziewczyny odrzuciło Wad od perfum. Ja ogólnie jestem perfumoholikiem z dosyć pokaźną kolekcją. No ubóstwialam po prostu. A teraz na półki z perfumami nie mogę patrzeć. Od 3 dni tylko antyperspirant pod pachy i koniec.
Mnie jeszcze nie odrzuciło od żadnych zapachów, a perfumy od zawsze mogłyby dla mnie nie istnieć :D oczywiście mam parę flakoników, ale używam sporadycznie.
W ogóle to mój mąż mówi mi, że podoba mu się zapach mojej skóry, niby to go uspakaja. Nie niszczę więc tego perfumami 🤣
Nie ma się czym przejmować :) objawy to słaby wyznacznik czy wszystko jest ok.
U mnie tylko senność, pobolewanie podbrzusza i lekkie zaparcia. Ale zaczęłam pić siemię lniane i już jest lepiej.

Powodzenia na zaplanowanych wizytach! 🍀

Hej dziewczyny...ja od poniedzialku dramat - mecza mnie mdlosci , tylko jak sie to kesy spokoj a tak to caly czas...nie wymiotuje tylko mnie mdli :( tonjuz 3 dzien a ja mam dość..

Nie martw sie, to nie jest wyznacznik. Każda kobieta inaczej to znosi. Korzystaj dopóki objawów brak kochana 😁

reklama
Przyznajcie się czy kupilyscie jakieś malutkie, słodkie body albo skarpeteczki czy jestescie przesadne i,, nie ma co zapeszać? " Mnie korci ale narazie nic nie kupiłam :)

Do góry