reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Gdy dowiedziałam się o ciąży zamówiłam Termomixia trzeba czekać 6 tygodni gdybym poroniła kolejny raz to będę miała głowę zajętą gotowaniem, a jak pójdzie wszystko dobrze to się przyda 😃 wakacji też nie odwołuje bo wszystko może się zdarzyć, a będzie to podobny termin na ukojenie. Takie przygotowania w razie poronienia, aby się nie załamać.
Ja zamówiłam w wakacje, w poprzedniej ciąży, ciąże niestety poroniłam, ale przyznaje, ze thermomix pomógł mi to jakoś znieść, bo totalnie się na nim zafiksowałam na jakieś 2 miesiące!😅
Damy radę 💪💪

reklama
Hej, życzę miłego dnia 🤍
Dajcie znać kto wizytuje.
W ogóle jakieś same dobre wieści ostatnio na tej grupie, cudownie się to czyta.

Dziewczyny odrzuciło Wad od perfum. Ja ogólnie jestem perfumoholikiem z dosyć pokaźną kolekcją. No ubóstwialam po prostu. A teraz na półki z perfumami nie mogę patrzeć. Od 3 dni tylko antyperspirant pod pachy i koniec.

Dziewczyny odrzuciło Wad od perfum. Ja ogólnie jestem perfumoholikiem z dosyć pokaźną kolekcją. No ubóstwialam po prostu. A teraz na półki z perfumami nie mogę patrzeć. Od 3 dni tylko antyperspirant pod pachy i koniec.
Hehe perfumy jak narazie ok :D czasami jak coś gotuje to mnie odpycha i tyle :D zobaczymy co dalej. Wczoraj bardzo mnie mdlilo tak po prostu, więc dzisiaj wzięłam.l sobie wolne i jak na złość czuje się ok 😂😂jade zaraz na zakupy ubraniowe bo niestety w spodniach już się nie dopinam :)

reklama
mnie póki co od niczego nie odrzuca, w poprzedniej ciąży nie mogłam do końca znieść zapachu mleka. Mam dziwny nawyk wąchania przed wlaniem go, więc praktycznie za każdym razem musiałam biec do toalety…
O perfumach też często słyszałam 😛

Do góry