reklama
Iskierka nadziei
Fanka BB :)
Myślę że super pomysłDziewczyny może zrobimy sobie listę nas wszystkich i wstępnych terminów z om a później będziemy uzupełniać wizyty serduszkowe i terminy z USG? Co Wy na to?
Kurcze szkoda że wcześniej nie odpisze. Tak to już mógł by wdrążyć jakaś luteinę np. No nic miejmy nadzieję że jednak odpisze a narazie postaraj się nie denerwować.napisałam do niego ale pewnie odpisze najwcześniej w poniedziałek wiec nic więcej nie mogę już zrobić. Nie byłam nawet jeszcze na wizycie wiec nie mam nawet pewności czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu wiec i tak myśle, ze czekać muszę do środy
Witam,test pozytywny!!
U mnie początek 7 tygodnia. Termin na lipiec
Cała w stresie jeszcze bo pierwsza wizytę u położnej 22 listopada, wiec jeszcze troszkę
Całe dnie bym spała i nudności męczą mnie od rana do wieczora, ktoś jeszcze tak ma?
U mnie początek 7 tygodnia. Termin na lipiec
Cała w stresie jeszcze bo pierwsza wizytę u położnej 22 listopada, wiec jeszcze troszkę
Całe dnie bym spała i nudności męczą mnie od rana do wieczora, ktoś jeszcze tak ma?
Załączniki
Ewi12
dopóki nie potwierdzimy pęcherzyka w prawidłowym miejscu to mi nic nie wdroży Pęcherzyk może nie rokować lub może byc w nieodpowiednim miejscu.Myślę że super pomysł
Kurcze szkoda że wcześniej nie odpisze. Tak to już mógł by wdrążyć jakaś luteinę np. No nic miejmy nadzieję że jednak odpisze a narazie postaraj się nie denerwować.
Korci mnie aby jutro zbadać go znowu ale chyba sobie już oszczędzę, muszę zaczekać do środy. Jeżeli zacznę plamić to polecę na sor, a póki co znalazłam w necie naturalne sposoby na podniesienie proga wiec dostosowuje dietę i suple
Modlę się tylko aby to nie była CP
jooo_asia
po co gdybać... zawsze będzie COŚJa się obawiam, że to nie dobry czas i może być ciężko inflacja może wojna
jooo_asia
jestem zaDziewczyny może zrobimy sobie listę nas wszystkich i wstępnych terminów z om a później będziemy uzupełniać wizyty serduszkowe i terminy z USG? Co Wy na to?
Karka_Krk
Cześć, chciałabym się przywitać:-) termin z om 8 lipca :-) byłam na usg w 5+3 i była już prawidłowa akcja serca Trzymajcie kciuki, bo jestem już po sierpniowym łyżeczkowaniu związanym z poronieniem w 7/8 tygodniu Nie wspominam tego najlepiej…. Aktualnie samopoczucie mam takie sobie, bo jak się okazało owu była podwójna, ciąża jest pojedyncza, ale dwa cialka żółte produkują progesteron to tak a propos wysokich progesteronow ;-)
*anette*
Cześć, gratulacje serduszka.Cześć, chciałabym się przywitać:-) termin z om 8 lipca :-) byłam na usg w 5+3 i była już prawidłowa akcja serca Trzymajcie kciuki, bo jestem już po sierpniowym łyżeczkowaniu związanym z poronieniem w 7/8 tygodniu Nie wspominam tego najlepiej…. Aktualnie samopoczucie mam takie sobie, bo jak się okazało owu była podwójna, ciąża jest pojedyncza, ale dwa cialka żółte produkują progesteron to tak a propos wysokich progesteronow ;-)
Również jestem po sierpniowym łyżeczkowaniu i strata była na podobnym etapie ciąży.
Gratulacje !!Cześć, chciałabym się przywitać:-) termin z om 8 lipca :-) byłam na usg w 5+3 i była już prawidłowa akcja serca Trzymajcie kciuki, bo jestem już po sierpniowym łyżeczkowaniu związanym z poronieniem w 7/8 tygodniu Nie wspominam tego najlepiej…. Aktualnie samopoczucie mam takie sobie, bo jak się okazało owu była podwójna, ciąża jest pojedyncza, ale dwa cialka żółte produkują progesteron to tak a propos wysokich progesteronow ;-)
reklama
Pszczolka38
Witaj gratulacjeCześć, chciałabym się przywitać:-) termin z om 8 lipca :-) byłam na usg w 5+3 i była już prawidłowa akcja serca Trzymajcie kciuki, bo jestem już po sierpniowym łyżeczkowaniu związanym z poronieniem w 7/8 tygodniu Nie wspominam tego najlepiej…. Aktualnie samopoczucie mam takie sobie, bo jak się okazało owu była podwójna, ciąża jest pojedyncza, ale dwa cialka żółte produkują progesteron to tak a propos wysokich progesteronow ;-)