reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny może zrobimy sobie listę nas wszystkich i wstępnych terminów z om a później będziemy uzupełniać wizyty serduszkowe i terminy z USG? Co Wy na to?
Myślę że super pomysł 🙂
napisałam do niego ale pewnie odpisze najwcześniej w poniedziałek wiec nic więcej nie mogę już zrobić. Nie byłam nawet jeszcze na wizycie wiec nie mam nawet pewności czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu wiec i tak myśle, ze czekać muszę do środy :(
Kurcze szkoda że wcześniej nie odpisze. Tak to już mógł by wdrążyć jakaś luteinę np. No nic miejmy nadzieję że jednak odpisze 🙂 a narazie postaraj się nie denerwować.

Witam,test pozytywny!!
U mnie początek 7 tygodnia. Termin na lipiec 💕
Cała w stresie jeszcze bo pierwsza wizytę u położnej 22 listopada, wiec jeszcze troszkę :D
Całe dnie bym spała i nudności męczą mnie od rana do wieczora, ktoś jeszcze tak ma? 🤢

Załączniki

• 5E62BD49-059E-4E25-B6C8-A52F8213B1C6.jpeg
    5E62BD49-059E-4E25-B6C8-A52F8213B1C6.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 89
  • A43F9BCA-3360-43F5-A410-3040B089E3EA.jpeg
    A43F9BCA-3360-43F5-A410-3040B089E3EA.jpeg
    907,6 KB · Wyświetleń: 89
Myślę że super pomysł 🙂

Kurcze szkoda że wcześniej nie odpisze. Tak to już mógł by wdrążyć jakaś luteinę np. No nic miejmy nadzieję że jednak odpisze 🙂 a narazie postaraj się nie denerwować.
dopóki nie potwierdzimy pęcherzyka w prawidłowym miejscu to mi nic nie wdroży :( Pęcherzyk może nie rokować lub może byc w nieodpowiednim miejscu.
Korci mnie aby jutro zbadać go znowu ale chyba sobie już oszczędzę, muszę zaczekać do środy. Jeżeli zacznę plamić to polecę na sor, a póki co znalazłam w necie naturalne sposoby na podniesienie proga wiec dostosowuje dietę i suple 🙏
Modlę się tylko aby to nie była CP 🙉

Cześć, chciałabym się przywitać:-) termin z om 8 lipca :-) byłam na usg w 5+3 i była już prawidłowa akcja serca ❤️ Trzymajcie kciuki, bo jestem już po sierpniowym łyżeczkowaniu związanym z poronieniem w 7/8 tygodniu 🤷‍♀️ Nie wspominam tego najlepiej…. Aktualnie samopoczucie mam takie sobie, bo jak się okazało owu była podwójna, ciąża jest pojedyncza, ale dwa cialka żółte produkują progesteron 😂 to tak a propos wysokich progesteronow ;-)

Cześć, chciałabym się przywitać:-) termin z om 8 lipca :-) byłam na usg w 5+3 i była już prawidłowa akcja serca ❤️ Trzymajcie kciuki, bo jestem już po sierpniowym łyżeczkowaniu związanym z poronieniem w 7/8 tygodniu 🤷‍♀️ Nie wspominam tego najlepiej…. Aktualnie samopoczucie mam takie sobie, bo jak się okazało owu była podwójna, ciąża jest pojedyncza, ale dwa cialka żółte produkują progesteron 😂 to tak a propos wysokich progesteronow ;-)
Cześć, gratulacje serduszka.
Również jestem po sierpniowym łyżeczkowaniu i strata była na podobnym etapie ciąży.

Gratulacje !! :)

reklama
Witaj 🙂 gratulacje

Do góry