reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Trzymam kciuki, żeby tym razem nam się udało :-) Ta poroniona była moja pierwsza ciąża, wiec tym bardziej teraz się martwię, ale wszystkie badania zrobiłam przed kolejnym staraniem i było ok…. :-)
Dla mnie to była druga (mam już 1 dziecko), rozpoczęliśmy starania od razu jak tylko lekarz pozwolił no i udało się :-)
Również trzymam kciuki

reklama
A czy ktoś tak jak ja ma wrażenie że już brzuch urósł? W 1 ciąży do 5 miesiąca bez problemu ukrywałam brzuch, a teraz mam wrażenie że jestem jakaś wzdęta (4t5d), mniej jem ale więcej pije może to ta woda? Albo po prostu nie chodzę na wdechu jak na codzien😂😂

A czy ktoś tak jak ja ma wrażenie że już brzuch urósł? W 1 ciąży do 5 miesiąca bez problemu ukrywałam brzuch, a teraz mam wrażenie że jestem jakaś wzdęta (4t5d), mniej jem ale więcej pije może to ta woda? Albo po prostu nie chodzę na wdechu jak na codzien😂😂
Ja mam problem z siedzeniem w zapiętych jeansach 😅 myśle ze to wzdęcia plus woda ;-) chociaż łono wydaje mi się, że mam inne ;-) jestem 6+1. Jak obserwowałam moje koleżanki w kolejnych ciążach to zawsze było wcześniej widać…. ;-)

reklama
Moja macica jest w przodozgieciu. Pani Doktor od razu powiedziała, że szybciutko bedzie widać. I faktycznie - ukrywam brzuszek przed starszym dzieckiem, bo powiedzieć chcemy dopiero po wizycie serduszkowej. Jestem w 6+1

Do góry