reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Aaaaa przyznam się , dziś znów robiłam betę 🙈 musiałam zrobić morfologię dla immunologa więc przy okazji zrobiłam betę ... I dzisiejszy wynik 19dpt to 8695 😍😍😍😍 rośnie fasolka 😍😍😍 za tydzień już wizyta serduszkowa , 😍😍
Uff czyli nie jestem już z największą betą tutaj 🤣 chociaż kto wie jaki mam teraz wynik 🙈 Ewi zmartwilas mnie tym progesteronem bo ja miałam też niski i w poniedziałek chyba pojadę zbadać 😢 co do ćwiczeń to biegałam codziennie ale we wrześniu miałam uraz kręgosłupa i od tamtej pory mam przerwę a teraz tak jak Pszczółka wole dmuchać na zimne...

Dziewczyny czy macie bóle głowy? Ja wcześniej zawsze brałam solp…adeine, bo tylko to pomagało. Teraz nie wiem co robić 😢
W poprzedniej ciąży jakoś może z dwa razy miałam aż takie bóle a teraz ciągle.
też miewam bóle głowy 🥺 Najgorzej w pracy wytrzymać.. Jak już nie mogę to biorę apap, ale staram się unikać

Mój syn w styczniu kończy 11 lat. I mam plan kupić mu na prezent koszulkę z napisem ,, Będę starszym bratem " też jestem ciekawa dokładnej reakcji ale wiem że będzie bardzo szczęśliwy.
ja też zamówiłam z vinted dla córki taka koszulkę i mamy zamiar pojechać z nią do dziadków jak już będzie wszystko pewne 😄

Uff czyli nie jestem już z największą betą tutaj 🤣 chociaż kto wie jaki mam teraz wynik 🙈 Ewi zmartwilas mnie tym progesteronem bo ja miałam też niski i w poniedziałek chyba pojadę zbadać 😢 co do ćwiczeń to biegałam codziennie ale we wrześniu miałam uraz kręgosłupa i od tamtej pory mam przerwę a teraz tak jak Pszczółka wole dmuchać na zimne...
ja mam proga w jednostce nmol wiec to jakieś 8 ng :( jedyne co to się pocieszam, ze może złapałam go w tym spadku i ja przed ciąża tez miałam niski, wiec tak mam…póki nie krwawię to jest nadzieja 🙏💚 zobaczymy w środę na wizycie

ja mam proga w jednostce nmol wiec to jakieś 8 ng :( jedyne co to się pocieszam, ze może złapałam go w tym spadku i ja przed ciąża tez miałam niski, wiec tak mam…póki nie krwawię to jest nadzieja 🙏💚 zobaczymy w środę na wizycie

Moze skonsultuj to ze swoim gin i moze zapobiegawczo wypisze Ci progesteron

Zawsze trzeba mieć nadzieję ❤️ ale ja bym też zadzwoniła do swojego lekarza z zapytaniem czy nie lepiej brać duphaston...
Ja planuję córce pod choinkę zapakować buciki albo ubranko dla dzidziusia... Ale jak wyjdzie to zobaczymy bo rok temu też tak planowałam i nic z tego nie wyszło 😢 a nie chcę jej mówić zbyt wcześnie bo pamiętam jak dzisiaj moją drugą ciążę i mimo że miała wtedy tylko 2latka strasznie się cieszyła że będzie miała brata ☹️ codziennie mówiła do brzucha na dobranoc 😢 nawet jak przyjechała do szpitala przed porodem do się jeszcze do brzucha przytulała 😭

reklama
Moze skonsultuj to ze swoim gin i moze zapobiegawczo wypisze Ci progesteron
napisałam do niego ale pewnie odpisze najwcześniej w poniedziałek wiec nic więcej nie mogę już zrobić. Nie byłam nawet jeszcze na wizycie wiec nie mam nawet pewności czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu wiec i tak myśle, ze czekać muszę do środy :(

Do góry