Iskierka nadziei
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poprzedniej ciąży (donoszonej ) plamiłam 3 razy , raz to tak nawet mocniej …U mnie pojawiły się plamienia Jakoś mnie to już nie dziwi znowu czeka mnie to samo co zawsze... Dziś mam wizytę także zobaczymy co się świeci.
Współczuję , po Twoich przeżyciach stres i ogromny strach jest oczywisty. Trzymaj się do wizyty, wtedy się pewnie wyjaśni skąd plamienie.U mnie pojawiły się plamienia Jakoś mnie to już nie dziwi znowu czeka mnie to samo co zawsze... Dziś mam wizytę także zobaczymy co się świeci.
U mnie pojawiły się plamienia Jakoś mnie to już nie dziwi znowu czeka mnie to samo co zawsze... Dziś mam wizytę także zobaczymy co się świeci.
Powodzenia na wizytach!Trzymaj się kochana!! Jestem z Tobą! 7-mka nie może być pechowa!! Dobrze,że masz dziś wizytę.
Ja też dziś mam wizytę u mojej ginekolog. Nie wiem czy coś będzie widać ale ewentualnie wdrożymy jakieś leczenie, w związku z wcześniejszymi stratami.. Zresztą zobaczymy co powie.
Wiem że łatwo powiedzieć ale spokojnie, kropka odczuwa strach. Daj koniecznie znaleźć po wizycie. A do tej pory jeżeli masz możliwość połóż się i nie przemęczaj. WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZEU mnie pojawiły się plamienia Jakoś mnie to już nie dziwi znowu czeka mnie to samo co zawsze... Dziś mam wizytę także zobaczymy co się świeci.
Kochana a ,który u ciebie tydzień ? Najważniejsze ,ze dzisiaj wizyta lekarz dobrze zbada i napewno coś zadradzi .U mnie pojawiły się plamienia Jakoś mnie to już nie dziwi znowu czeka mnie to samo co zawsze... Dziś mam wizytę także zobaczymy co się świeci.
Wyglada na to ze tak GratulacjeCześć dziewczyny. Cichutko się u Was zatrzymam. Zrobiłam dziś test i chyba wyszedł pozytywny Z OM termin wychodzi na 23 lipca
kochana jak się czujesz? Uspokoiło się plamienie?U mnie pojawiły się plamienia Jakoś mnie to już nie dziwi znowu czeka mnie to samo co zawsze... Dziś mam wizytę także zobaczymy co się świeci.
Dziewczyny trzymam najmocniej jak tylko mogę. Też mam dzisiaj wizytę! Beta z pn 638, więc teraz powinna być jakoś +1000. Idę wykluczyć pozamaciczną. Od jutra zaczynam 5 tydzień.Trzymaj się kochana!! Jestem z Tobą! 7-mka nie może być pechowa!! Dobrze,że masz dziś wizytę.
Ja też dziś mam wizytę u mojej ginekolog. Nie wiem czy coś będzie widać ale ewentualnie wdrożymy jakieś leczenie, w związku z wcześniejszymi stratami.. Zresztą zobaczymy co powie.