Dołączam siękochana jak się czujesz? Uspokoiło się plamienie?
O której masz wizytę? Trzymam mocno kciuki i przeżywam razem z Tobą
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Dziewczyny jak wy liczycie te tygodnie ciąży ??? Mam dwie aplikacje które pokazują mi inaczej w jednej jestem w 5 tygodniu a w drugiej w 6 :/ jest to dosyć istotne dla mnie przed wizytą u lekarza gdyż jestem po szpiepieniach limfocytami męża i muszę mieć doszczepienie w Łodzi między 6/8 tygodniem.... Więc umówiłam się na 21 listopada.... Ale według jednej aplikacji będę wtedy w 7 tygodniu a według drugiej już zacznę 8 ... Szczerze to nie umiem liczyć tych tygodni
Ewi12
wszystko zależy chyba tez od lekarza jak on liczy. Ja jestem dzisiaj dokładnie 4 tydzień + 5 dzień wiec jest to tak naprawdę 5 tydzień.Dziewczyny jak wy liczycie te tygodnie ciąży ??? Mam dwie aplikacje które pokazują mi inaczej w jednej jestem w 5 tygodniu a w drugiej w 6 :/ jest to dosyć istotne dla mnie przed wizytą u lekarza gdyż jestem po szpiepieniach limfocytami męża i muszę mieć doszczepienie w Łodzi między 6/8 tygodniem.... Więc umówiłam się na 21 listopada.... Ale według jednej aplikacji będę wtedy w 7 tygodniu a według drugiej już zacznę 8 ... Szczerze to nie umiem liczyć tych tygodni
Jak mnie wcześniej pytali to podaje zawsze dokładnie tydzień plus dzień
JestemMama!
Aaaa czyli jak mi pokazuje 5+1 to jestem w 5 tygodniu. .. ten drugi od razu kasuje kalendarz ... Tylko mi nerwów i strachu przysporzył już chciałam dzwonić do łodzi i zmieniać termin szczepień
Ewi12
z ciekawostek dla ubezpieczalni przy stracie w 21+4 byłam jednak w 21 tyg a nie 22 każdy liczy jak chcewszystko zależy chyba tez od lekarza jak on liczy. Ja jestem dzisiaj dokładnie 4 tydzień + 5 dzień wiec jest to tak naprawdę 5 tydzień.
Coffe18
Czy w szpitalu czy u większości lekarzy np 5+3 to nadal piąty tydzień . 6+0 - jesteś w 6 tygodniu ,6+5 to nadal 6 tydzień chociaż juz końcówka ☺Dziewczyny jak wy liczycie te tygodnie ciąży ??? Mam dwie aplikacje które pokazują mi inaczej w jednej jestem w 5 tygodniu a w drugiej w 6 :/ jest to dosyć istotne dla mnie przed wizytą u lekarza gdyż jestem po szpiepieniach limfocytami męża i muszę mieć doszczepienie w Łodzi między 6/8 tygodniem.... Więc umówiłam się na 21 listopada.... Ale według jednej aplikacji będę wtedy w 7 tygodniu a według drugiej już zacznę 8 ... Szczerze to nie umiem liczyć tych tygodni
*anette*
Ja też podaję tydzień plus dzień, dzisiaj 4+6 :-)wszystko zależy chyba tez od lekarza jak on liczy. Ja jestem dzisiaj dokładnie 4 tydzień + 5 dzień wiec jest to tak naprawdę 5 tydzień.
Ewi12
ja się z tym nie zgodzę. Dla mnie osobiście logiczne ale spotkałam się tak pół na pół i mnie poprawiali ale ja dalej swoje i podaje tygodnie skończone plus dniCzy w szpitalu czy u większości lekarzy np 5+3 to nadal piąty tydzień . 6+0 - jesteś w 6 tygodniu ,6+5 to nadal 6 tydzień chociaż juz końcówka ☺
reklama
Salamatka
Ja na 16:40O której macie wizyty dziewczyny?