Ewi12
Fanka BB :)
ja rano ale bardzo się denerwuje bo mam słaby progesteron. Zbadam go jeszcze raz w tym tygJa również 16.11 ale dopiero na 19.00 wiec cały dzień czekania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rano ale bardzo się denerwuje bo mam słaby progesteron. Zbadam go jeszcze raz w tym tygJa również 16.11 ale dopiero na 19.00 wiec cały dzień czekania
Ja na witaminach jestem od prawie 3 lat, od czasu pierwszej ciąży. Brałam też w czasie karmienia, więc nigdy z tego trybu nie wyszłam. Mój ginekolog wie, że się staram, więc też już to konsultowałam z nim. Poza tym leczę się na tarczycę i w związku z tym biorę zwiększoną dawkę D3 oraz Letrox.
P.S. Czy są tu jeszcze jakieś mamy z niedoczynnością tarczycy?
Ja mam 21.30Ja również 16.11 ale dopiero na 19.00 wiec cały dzień czekania
Ja zarówno w donoszonej ciąży, jak i tej drugiej straconej miałam zwiekszaną dawkę. Teraz pewnie też tak będzie. Obecnie biorę 75.Ja mam , ale lecze sie od niedawna bo od 24.10 narazie mam letrox 50 , ale pewnie bedzie zwiekszona dawka...
Przypomnij jaki masz wynik progesteronu?ja rano ale bardzo się denerwuje bo mam słaby progesteron. Zbadam go jeszcze raz w tym tyg
37,4 nmol i po 2 dniach 38,2 nmolPrzypomnij jaki masz wynik progesteronu?
No tabletki są dość sporeDużo mamy tych aniołków na tej grupie.. ma kto nad nami czuwać!
A mam pytanie do dziewczyn,które suplementują Puerię Uno- czy tabletki są duże? Zwłaszcza te DHA? Mam problem z większymi tabletkami. Wiem,że Pregna ma dla mnie ok, bo są opływowe i drobne. Innych nie znam.
Nie stresuj się na zapas, wszystko będzie dobrze z tego co kojarze jesteś w kontakcie ze swoim lekarzem wiec w razie czego może przepisze ci duphastonja rano ale bardzo się denerwuje bo mam słaby progesteron. Zbadam go jeszcze raz w tym tyg
ooo dzięki za zobrazowanie!No tabletki są dość spore