reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja na witaminach jestem od prawie 3 lat, od czasu pierwszej ciąży. Brałam też w czasie karmienia, więc nigdy z tego trybu nie wyszłam. Mój ginekolog wie, że się staram, więc też już to konsultowałam z nim. Poza tym leczę się na tarczycę i w związku z tym biorę zwiększoną dawkę D3 oraz Letrox.

P.S. Czy są tu jeszcze jakieś mamy z niedoczynnością tarczycy?

Ja mam , ale lecze sie od niedawna bo od 24.10 narazie mam letrox 50 , ale pewnie bedzie zwiekszona dawka...

Dużo mamy tych aniołków na tej grupie.. ma kto nad nami czuwać! ❤️

A mam pytanie do dziewczyn,które suplementują Puerię Uno- czy tabletki są duże? Zwłaszcza te DHA? Mam problem z większymi tabletkami. Wiem,że Pregna ma dla mnie ok, bo są opływowe i drobne. Innych nie znam.
No tabletki są dość spore :D

Załączniki

• 16679345804236657318618031663795.jpg
    16679345804236657318618031663795.jpg
    879,3 KB · Wyświetleń: 51
ja rano ale bardzo się denerwuje bo mam słaby progesteron. Zbadam go jeszcze raz w tym tyg
Nie stresuj się na zapas, wszystko będzie dobrze 😊 z tego co kojarze jesteś w kontakcie ze swoim lekarzem wiec w razie czego może przepisze ci duphaston 😊

reklama
Do góry