reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

37,4 nmol i po 2 dniach 38,2 nmol
Kurcze to ja mam jeszcze mniej bo 15 z hakiem 😱 ale na wynikach z labo miescilam się w normie I trymestru... Ale fakt tam duża rozbieżność między minimum a max 🤔 ja czekam cierpliwie na wizytę co ma być to będzie... W poprzedniej ciąży zaczęłam brać wszelkie leki od 5tc a i tak nie uchroniło mnie to przed poronieniem 😢

reklama
Kurcze to ja mam jeszcze mniej bo 15 z hakiem 😱 ale na wynikach z labo miescilam się w normie I trymestru... Ale fakt tam duża rozbieżność między minimum a max 🤔 ja czekam cierpliwie na wizytę co ma być to będzie... W poprzedniej ciąży zaczęłam brać wszelkie leki od 5tc a i tak nie uchroniło mnie to przed poronieniem 😢
ale na pewno w jednostce nmol ?
Ja miałam zawsze niski dlatego się martwię ale fakt min to chyba 8 w moim labo wiec w widełkach się mieszczę 😃

U mnie pojawiły się plamienia 😔 Jakoś mnie to już nie dziwi znowu czeka mnie to samo co zawsze... Dziś mam wizytę także zobaczymy co się świeci.

U mnie pojawiły się plamienia 😔 Jakoś mnie to już nie dziwi znowu czeka mnie to samo co zawsze... Dziś mam wizytę także zobaczymy co się świeci.
Powodzenia na wizycie , trzymam mocno kciuki ✊✊✊ niech się dzieje ❤️ aby ta wizyta pozwoliła uwierzyć że będzie wszystko dobrze ✊❤️ abyś po mału mimo wcześniejszych przeżyć mogła zacząc się cieszyć z tego małego cudu ❤️. Pamiętaj że dzidziutek też odczuwa ten niepokój. Będzie dobrze ✊✊✊✊❤️ czekamy na wieści

Na razie nie są jakies mocne widzę je tylko przy podcieraniu ale zazwyczaj tak to się u mnie zaczyna 😔 innych objawów nie mam.

reklama
Na razie nie są jakies mocne widzę je tylko przy podcieraniu ale zazwyczaj tak to się u mnie zaczyna 😔 innych objawów nie mam.
Trzymaj się kochana!! Jestem z Tobą! ❤️ 7-mka nie może być pechowa!! Dobrze,że masz dziś wizytę.

Ja też dziś mam wizytę u mojej ginekolog. Nie wiem czy coś będzie widać ale ewentualnie wdrożymy jakieś leczenie, w związku z wcześniejszymi stratami.. Zresztą zobaczymy co powie.
✊

Do góry