reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Dziewczyny jesteście mega silne naprawdę ❤️ mi po stratach największą siłę walki dawała córka. Miałam po pierwszej stracie myśli samobójcze ale jej bezwarunkowa miłość dała mi nadzieję na lepsze jutro. Ja nie biorę żadnych witamin tylko sam kwas foliowy 😱 myślałam że lekarz zalecił na wizycie a Wy bierzecie same z siebie czy W lekarz zalecił? 🤔

reklama
Wiadomo też bym tak wolała ale niestety życie napisało swój scenariusz. Ja nie mam ziemskich dzieci a to moja 7 ciąża.
Trzymam 👍🫶
Dziewczyny jesteście mega silne naprawdę ❤️ mi po stratach największą siłę walki dawała córka. Miałam po pierwszej stracie myśli samobójcze ale jej bezwarunkowa miłość dała mi nadzieję na lepsze jutro. Ja nie biorę żadnych witamin tylko sam kwas foliowy 😱 myślałam że lekarz zalecił na wizycie a Wy bierzecie same z siebie czy W lekarz zalecił? 🤔
tylko kwas, wizyta dopiero 22.11

Dużo mamy tych aniołków na tej grupie.. ma kto nad nami czuwać! ❤️

A mam pytanie do dziewczyn,które suplementują Puerię Uno- czy tabletki są duże? Zwłaszcza te DHA? Mam problem z większymi tabletkami. Wiem,że Pregna ma dla mnie ok, bo są opływowe i drobne. Innych nie znam.

Lekarz zlecił

a ja 16.11 😄 potem kolejna na 6.12
Teraz nie spodziewam się wielkich informacji bo będę jakoś 5+5 ale wyjeżdżam na urlop i chce wiedzieć czy chociaż jest w dobrym miejscu ulokowana 💚
Ja również 16.11 ale dopiero na 19.00 wiec cały dzień czekania 😁

Ja na witaminach jestem od prawie 3 lat, od czasu pierwszej ciąży. Brałam też w czasie karmienia, więc nigdy z tego trybu nie wyszłam. Mój ginekolog wie, że się staram, więc też już to konsultowałam z nim. Poza tym leczę się na tarczycę i w związku z tym biorę zwiększoną dawkę D3 oraz Letrox.

P.S. Czy są tu jeszcze jakieś mamy z niedoczynnością tarczycy?

reklama
Dużo mamy tych aniołków na tej grupie.. ma kto nad nami czuwać! ❤️

A mam pytanie do dziewczyn,które suplementują Puerię Uno- czy tabletki są duże? Zwłaszcza te DHA? Mam problem z większymi tabletkami. Wiem,że Pregna ma dla mnie ok, bo są opływowe i drobne. Innych nie znam.
Obczaiłam w wujku google, jak wygląda Pregna DHA i wydają mi się podobnej wielkości.
Edit: Nie wiem, jak z tą drugą tabletką, bo ma całkiem inny kształt.

Ostatnia edycja:
Do góry