Mam dokładnie to samo!o Jezu ale bym zjadła ogórkowa ostatnio chodzi za mną ciągle pomidorowa albo ogórkowa
reklama
ja dziś też robiłam dosłownie kilka minut ale nie mam thermomixa a jedynie maszynkę do mięsa z wymienną końcówką do tarcia mega ułatwienie
O proszę nawet o takiej nie słyszałam wcześniej bo pewnie dawno kupiłabym. A tak zawsze palce miałam pokaleczone mimo rękawiczek.
Ja mam termo i polecam z całego serca używam codziennie. Rano owsianka później jakaś zupa lub zupa krem i dwa razy w tygodniu chlebuś lub bułki dodatkowo drugie dania typu placki, mikstury na zapiekanki makaronowe wszystko w termo dzisiaj mam zamiar jeszcze zrobić ciasto marchewkowe i ciasteczka owsiane bo mój mąż wraca z delegacji a to są zdrowe przekąski które ja tez bez wyrzutów sumienia mogę sobie podjadać
To już wiem do kogo będę uderzać z pytaniami
dirtycriminal
Fanka BB :)
Wierzę że jeszcze wszystko się ułoży łatwo mówić ale chociaz możemy dać ci takie wsparcie.Powiem Wam że dziś mam kryzys. Jestem mi cholernie ciężko i nie radzę sobie ze swoimi emocjami. Na wizycie u endokrynologa się poryczalam i nie mogłam się uspokoić a kobitka nie wiedziała jak mi pomóc. Nie zdarzyło mi się jeszcze żebym się rozkleiła przy kimś obcym (prócz psychologa), bo jestem z takich osób które trzymają wszystko w sobie a dziś pękłam. Muszę znowu umówić się na psychoterapię bo ponownie życie mi się sypie.
Światełko0
Zaangażowana w BB
To jest całkowicie zrozumiałe, że Ci ciężko. faktycznie jeśli masz możliwość umowienia się do jakiegoś psychologa, to może jest to dobry pomysł.Dziś tam dzwonilam, bo mialy być w ciągu tygodnia, ale otrzymałam info że wyników jeszcze nie ma proszę uzbroić się w cierpliwość Łatwo powiedzieć
Dziękuję
Powiem Wam że dziś mam kryzys. Jestem mi cholernie ciężko i nie radzę sobie ze swoimi emocjami. Na wizycie u endokrynologa się poryczalam i nie mogłam się uspokoić a kobitka nie wiedziała jak mi pomóc. Nie zdarzyło mi się jeszcze żebym się rozkleiła przy kimś obcym (prócz psychologa), bo jestem z takich osób które trzymają wszystko w sobie a dziś pękłam. Muszę znowu umówić się na psychoterapię bo ponownie życie mi się sypie.
Myślę, że każda z nas chciałaby napisać cos, co Ci pomoże i podniesie jakoś na duchu. Wiedz, że jesteśmy z Tobą myslami
Światełko0
Zaangażowana w BB
Ledwo nadrobiłam to co napisałyście dziecko mi się rozchorowalo na dobre i ciągle tylko mamaaa mamaaa
A moje wymioty chyba odeszły na dobre ( oby!) . Fakt, że mnie mdli czasami, ale znalazłam na siebie sposób. Miętowe landrynki dzisiaj zjadłam pół paczki
A moje wymioty chyba odeszły na dobre ( oby!) . Fakt, że mnie mdli czasami, ale znalazłam na siebie sposób. Miętowe landrynki dzisiaj zjadłam pół paczki
Karka_Krk
@Pszczolka38 ja też jestem z Tobą cały czas myślami wizyta u psychologa to bardzo dobry pomysł :-) będziesz mogła się otworzyć na spokojnie i wygadac bez krępacji Kochane, kiedy przechodzimy w końcu na ten priv? Po ostatnich prenatalnych czyli plus minus po 13 stycznia? Bo już straciłam rachubę :-)
*anette*
@Pszczolka38 też bym pewnie tak zareagowała będąc na twoim miejscu. Najgorsza ta niewiedza co do wyniku. Jak potrzebujesz to pisz do nas tu na forum.
*anette*
No właśnie czy ktoś nie miał 18.01. czy mi się wydawało? Bo sama jestem ciekawa kiedy przechodzimy...@Pszczolka38 ja też jestem z Tobą cały czas myślami wizyta u psychologa to bardzo dobry pomysł :-) będziesz mogła się otworzyć na spokojnie i wygadac bez krępacji Kochane, kiedy przechodzimy w końcu na ten priv? Po ostatnich prenatalnych czyli plus minus po 13 stycznia? Bo już straciłam rachubę :-)
reklama
xoxo.
współczujeLedwo nadrobiłam to co napisałyście dziecko mi się rozchorowalo na dobre i ciągle tylko mamaaa mamaaa
Moja dostała zapalenia spojówek ciagle coś dziś ma też dzień płaczu i mama mama