reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja mam termo i polecam z całego serca :) używam codziennie. Rano owsianka później jakaś zupa lub zupa krem i dwa razy w tygodniu chlebuś lub bułki :) dodatkowo drugie dania typu placki, mikstury na zapiekanki makaronowe wszystko w termo :) dzisiaj mam zamiar jeszcze zrobić ciasto marchewkowe i ciasteczka owsiane bo mój mąż wraca z delegacji a to są zdrowe przekąski które ja tez bez wyrzutów sumienia mogę sobie podjadać 😃

To już wiem do kogo będę uderzać z pytaniami 😂

Powiem Wam że dziś mam kryzys. Jestem mi cholernie ciężko i nie radzę sobie ze swoimi emocjami. Na wizycie u endokrynologa się poryczalam i nie mogłam się uspokoić a kobitka nie wiedziała jak mi pomóc. Nie zdarzyło mi się jeszcze żebym się rozkleiła przy kimś obcym (prócz psychologa), bo jestem z takich osób które trzymają wszystko w sobie a dziś pękłam. Muszę znowu umówić się na psychoterapię bo ponownie życie mi się sypie.
Wierzę że jeszcze wszystko się ułoży❤️❤️ łatwo mówić 🙄ale chociaz możemy dać ci takie wsparcie.

Dziś tam dzwonilam, bo mialy być w ciągu tygodnia, ale otrzymałam info że wyników jeszcze nie ma proszę uzbroić się w cierpliwość ☹️ Łatwo powiedzieć ☹️

Dziękuję ❤️

Powiem Wam że dziś mam kryzys. Jestem mi cholernie ciężko i nie radzę sobie ze swoimi emocjami. Na wizycie u endokrynologa się poryczalam i nie mogłam się uspokoić a kobitka nie wiedziała jak mi pomóc. Nie zdarzyło mi się jeszcze żebym się rozkleiła przy kimś obcym (prócz psychologa), bo jestem z takich osób które trzymają wszystko w sobie a dziś pękłam. Muszę znowu umówić się na psychoterapię bo ponownie życie mi się sypie.
To jest całkowicie zrozumiałe, że Ci ciężko. 😔 faktycznie jeśli masz możliwość umowienia się do jakiegoś psychologa, to może jest to dobry pomysł.
Myślę, że każda z nas chciałaby napisać cos, co Ci pomoże i podniesie jakoś na duchu. Wiedz, że jesteśmy z Tobą myslami😘

Ledwo nadrobiłam to co napisałyście 🙈 dziecko mi się rozchorowalo na dobre i ciągle tylko mamaaa mamaaa 😏
A moje wymioty chyba odeszły na dobre ( oby!) . Fakt, że mnie mdli czasami, ale znalazłam na siebie sposób. Miętowe landrynki 🤭 dzisiaj zjadłam pół paczki 😂

@Pszczolka38 ja też jestem z Tobą cały czas myślami ❤️ wizyta u psychologa to bardzo dobry pomysł :-) będziesz mogła się otworzyć na spokojnie i wygadac bez krępacji 😘 Kochane, kiedy przechodzimy w końcu na ten priv? Po ostatnich prenatalnych czyli plus minus po 13 stycznia?🙂 Bo już straciłam rachubę :-)
No właśnie czy ktoś nie miał 18.01. czy mi się wydawało? Bo sama jestem ciekawa kiedy przechodzimy...

reklama
Ledwo nadrobiłam to co napisałyście 🙈 dziecko mi się rozchorowalo na dobre i ciągle tylko mamaaa mamaaa 😏
A moje wymioty chyba odeszły na dobre ( oby!) . Fakt, że mnie mdli czasami, ale znalazłam na siebie sposób. Miętowe landrynki 🤭 dzisiaj zjadłam pół paczki 😂
współczuje 😔
Moja dostała zapalenia spojówek ciagle coś 🫣 dziś ma też dzień płaczu i mama mama 🤦🏽‍♀️

Do góry