reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
U mnie tylko ja widzę, wszyscy mówią że po mnie będzie późno widać bo ćwiczę i mięśnie trzymają macicę (czytalam ze faktycznie moze tak byc) 😵‍💫🤔 ale też kupiłam spodnie na gumce i leginsy, wzdęcia też są wiec nie ma,rady brzuch wypycha🙈 . Czytam o tych kłóciach i bólach u was ja nic takiego nie czuje teraz to nie wiem czy dobrze czy źle🙈🙈🙈
Jak się ćwiczy to mniejszy brzuszek to prawda

Lekarka bardzo nieprzyjemna , żałuję że tu przyjechałam ... Mogłam do Wrocławia ... Ale cóż ...
Nie daj się zbyć, pytaj o wszystko mimo niechęci lekarki. Niestety tacy też się zdarzają i potrafią bardzo onieśmielić, a potem zostajemy same z pytaniami. Będzie dobrze, na szczęście możesz już tam nigdy nie wracać ❤️🍀

Tak ja tez korzystam z Śla i polecam ;) chociaż prawda jest taka, że ceny są tam dosyć wysokie. Nie wiem jak u Was, ale u mnie najniższe ceny są tak naprawdę w normalnej przychodni. Pierwsze badania te bardzo rozbudowane robiłam właśnie w zwykłej mojej przychodni i tam wychodziło najtaniej, a teraz już kilka razy z rzędu jest sama morfologia i mocz wiec korzystam z Śla, bo jest wygodnie. :)
O, też mam teraz robić morfologię i mocz na każdą wizytę. I też będę korzystać z śla. Tym bardziej, że dostałam maila z jakąś 10% zniżką noworoczną 😎😂😂
Jak się ćwiczy to mniejszy brzuszek to prawda
To chyba już wiem, czemu mi tak szybko brzuch się pojawił. Wszystko przez moje sflaczałe mięśnie brzucha 😂😂
Lekarka bardzo nieprzyjemna , żałuję że tu przyjechałam ... Mogłam do Wrocławia ... Ale cóż ...
Biedna 😢😢😢 Oby chociaż dobrze wszystko zbadała! Tak, jak piszą dziewczyny - masz prawo do informacji, więc nie daj się zbyć. Czekamy na wieści ❤️

Jak oni to sprawdzają? Pytają o tydzień? 🤣 komedia
Nie wiem, nie zdążyłam próbować tej krwi, bo było ludzi od groma a ja miałam okulistę umówionego. Pojadę tam jutro i się zapytam czy są świadomi, że działają wbrew ustawie za życiem. Ja bym nawet nie wkręciła, że to drugi trymestr skoro mam skierowanie na pappe 🤦🏽‍♀️ okropnie się zirytowałam, bo pomijają samopoczucie i ustawę to jest okres chorobowy i czekanie w takiej kolejce może mieć tragiczne konsekwencje. Jutro będę musiała jechać z córką to się wepchne na podstawie tego punktu o dzieciach do 3 lat…

reklama
Do góry