laurka95
Fanka BB :)
Mi kazał wypychać w kolejce do pizza hut, bo liczył, że ktoś się zlitujemój mąż śmiał się że trzeba brzuch wypychać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi kazał wypychać w kolejce do pizza hut, bo liczył, że ktoś się zlitujemój mąż śmiał się że trzeba brzuch wypychać
za mną z kolei cały czas chodza grzyby..... Wiadomo są ciężko strawne itp. Ale codziennie czuję że muszę zjeść pieczarki smażone albo boczniaki panierowaneDziewczyny, ale poczułam ochotę na fileta z kurczaka w panierce… chyba idę zaraz wrzucic w przyprawy juz. bo kupiłam piersi wczoraj trzeba korzystać póki jest apetyt
To smacznego Jak byłam w 1 ciąży to był zakaz grzybów, a teraz zmieniło się i można i ponoć mają mikroelementyza mną z kolei cały czas chodza grzyby..... Wiadomo są ciężko strawne itp. Ale codziennie czuję że muszę zjeść pieczarki smażone albo boczniaki panierowane
nie wiem właśnie o co chodzi.... Jedyne na co mam ochotę to pomarańcz, jabłko i grzyby właśnieTo smacznego Jak byłam w 1 ciąży to był zakaz grzybów, a teraz zmieniło się i można i ponoć mają mikroelementy
mnie wczoraj wzięła ochota na pomidorki koktajlowe z solą i pieprzem na szczęście mam sklep zaraz pod nosem i mimo, iż mąż w pracy, to poszłam i kupiłam skoro bliskonie wiem właśnie o co chodzi.... Jedyne na co mam ochotę to pomarańcz, jabłko i grzyby właśnie
Ooo, ja zjadłam sobie właśnie pomidorki, ale malinówki z solą, pieprzem i.. cebulką I w końcu tknęłam kotleta z piersi i buraczki. Chyba zacznę pić takie soki z buraka, bo się boję o morfologięmnie wczoraj wzięła ochota na pomidorki koktajlowe z solą i pieprzem na szczęście mam sklep zaraz pod nosem i mimo, iż mąż w pracy, to poszłam i kupiłam skoro blisko
Ja też na pomidorową ostatnio jem na śniadanie obisd i kolacje. Ale konieczni taką czystą na koncentracoe, bez jakiś przecierów czy normalnychJa mam ochotę cały czas na pomidorową i leczo dzis znowu zrobiłam
mój mąż śmiał się że trzeba brzuch wypychać