Piję, ale mocno ograniczyłam. Bo jestem strasznym kawoszem.Dziewczyny nie wiem czy temat był poruszany. Czy pijecie kawę w ciąży? Dzisiaj wypiłam mała a ile się nasłuchałam od koleżanki ..
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Ostatnie są 18. Dokładnie. Jeśli mnie znów pamięć nie zawodziA kiedy zakładamy ten prywatny wątek? Kiedyś mi mignęło, że po prenatalnych? To tak w połowie stycznia, czy ma ktoś jeszcze później prenatalne? Chyba któraś miała 13? Ale przełożone na 11? Dobrze kojarzę?
Dziewczyny nie wiem czy temat był poruszany. Czy pijecie kawę w ciąży? Dzisiaj wypiłam mała a ile się nasłuchałam od koleżanki ..
Daj spokój, spokojnie do dwóch filiżanek można pic i nic się nie stanie
Ja przed ciąża piłam, a teraz nie pije, ale tylko dlatego że nie mam ochoty w ogóle.
Pszczolka38
Jak będzie już wątek prywatny to napiszę o moich przypuszczeniach. Wiadomo że mogę się mylić ale niektóre pytania które zadaje mi ta osoba w pracy mnie zdeko szokują bo tylko tu o tym pisałamWybacz ale to błąd przy przepisywaniu najwidoczniej bo na tel według listy niechronologicznej cały czas Cię mam akurat Ty jesteś z nami od początku więc doskonale kojarzę
Ja teraz muszę wytrzymać 3tyg i choć dopiero w czwartek minie tydzień ja już uważam że to wieczność także brawo Ty
No co Ty myślałam czekać z prywatnością do 20stycznia jak już chyba wszystkie będziemy po prenetalnych
Jeśli tak Cie podczytuje z ciekawości to niezła z niej psychopatkaJak będzie już wątek prywatny to napiszę o moich przypuszczeniach. Wiadomo że mogę się mylić ale niektóre pytania które zadaje mi ta osoba w pracy mnie zdeko szokują bo tylko tu o tym pisałam
*anette*
To ja tak się wkopałam i nakupiłam bardzo mało rozmiaru 56, bo przecież szybko wyrośnie albo w ogóle nie założy... a nosiła go przez miesiąc z hakiem. Teraz na pewno dokupię, tylko znowu pory roku się nie zgadzają - starsze dziecko z grudnia, teraz będzie lipiec...Kaftanik! Właśnie nie umiałam sobie przypomnieć tej nazwy no dokładnie to pokazuje jak każdemu co innego jest wygodne, najlepiej kupić/zdobyć po małej ilości wszystkiego i na bieżąco dosztukowywac to co się lubi ubierac. Szczególnie że maluchy rosną baaaardzo szybko. Pamiętam że rozmiary 52-68 to był moment. Dopiero na 86-92 bylo dłużej
dirtycriminal
Tak! Pije rano codziennie, nie wyobrażam sobie bez lekarz pozwolił dwie filiżankiDziewczyny nie wiem czy temat był poruszany. Czy pijecie kawę w ciąży? Dzisiaj wypiłam mała a ile się nasłuchałam od koleżanki ..
Morskawoda32
Moja tez pierwsza, poród prawdopodobnie cesarka ponieważ złamanie miednicy mam w historii. Ale połóg po cesarce cięższy wiec tez się bardzo obawiam.To moja pierwsza ciąża, dla mnie i poród i połóg są przerażajace. Boje się porodu i samego bólu, a jako ze jestem panikara to tez martwię się, żeby nie bylo żadnych komplikacji. Już jak miałam z 20 lat albo i mniej i myslalam o tym, ze będę miała kiedyś dziecko to juz wtedy się bałam porodu
@Anuszka272 wow jesteś wielka ! I że tak fajnie to wszystko spisałaś na kartce.
Co do wątku prywatnego - tez mi się kojarzy, ze któraś miała mieć 13, a przesunęła na 11 ale chyba któraś ma 13.01 w dalszym ciągu
reklama
Talala6
Dziewczyny, że Wy tak wszystko pamiętacie np. kto kiedy ma badania Ale to super,że tak śledzicie i kojarzycie już osoby na forum. Ja mam z tym problem. Może koło 10 nicków kojarzę,ale jest nas tutaj bardzo dużo...
A ja dziś powiedziałam dwóm osobom o ciąży. Najpierw zaskoczyła mnie koleżanka z pracy. Pracujemy w jednym malym zespole i ona do mnie pisze,że jest w ciąży a ja oczywiście jeszcze nikomu nie mówiłam. Odpisałam jej więc,że ja też jestem . Bardzo śmieszna sytuacja, bo mamy pierwszych synów też z tego samego roku. Nasza przełożona to chyba teraz nie będzie po nocach spala bo nagle z 10 osobowego zespołu 2 w ciąży . A potem w tej euforii powiedziałam też mojej kuzynce, więc pewnie już pójdzie wiadomość w rodzinę. Tak jak pisaliście, tak naprawdę niewiele to zmieni czy powiem wszystkim teraz czy za miesiąc. Staram się myśleć,że wszystko będzie dobrze, a po mnie pomału i tak już ciążę widać, więc niech się wieść niesie .
A ja dziś powiedziałam dwóm osobom o ciąży. Najpierw zaskoczyła mnie koleżanka z pracy. Pracujemy w jednym malym zespole i ona do mnie pisze,że jest w ciąży a ja oczywiście jeszcze nikomu nie mówiłam. Odpisałam jej więc,że ja też jestem . Bardzo śmieszna sytuacja, bo mamy pierwszych synów też z tego samego roku. Nasza przełożona to chyba teraz nie będzie po nocach spala bo nagle z 10 osobowego zespołu 2 w ciąży . A potem w tej euforii powiedziałam też mojej kuzynce, więc pewnie już pójdzie wiadomość w rodzinę. Tak jak pisaliście, tak naprawdę niewiele to zmieni czy powiem wszystkim teraz czy za miesiąc. Staram się myśleć,że wszystko będzie dobrze, a po mnie pomału i tak już ciążę widać, więc niech się wieść niesie .