JestemMama!
Fanka BB :)
Nie da rady usunąć ewentualnie możesz edytować i coś innego napisaćHmmmm jak tu sie usuwa przypadkowe posty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie da rady usunąć ewentualnie możesz edytować i coś innego napisaćHmmmm jak tu sie usuwa przypadkowe posty?
Aha, to niech sobie będzie, bo nie mam teraz nic ciekawego do powiedzieniaNie da rady usunąć ewentualnie możesz edytować i coś innego napisać
Ooo, też mam podobny brzuszek!Mysle, ze nie masz czym się przejmować. Ja u siebie widzę leciutkie zaokrąglenie No i jak leżę na plecach to nad spojeniem łonowym wyczuwam macice palcami delikatnie
Zdjęcie jakoś 11+5 robione rano
Super brzusio już masz
Niestety tak... Już się modlę żeby ten czas minął. Święta były ciężkie dla mnie, bo już od samego zapachu jedzenia było mi słabo. dzisiaj 11+0 ☺ ważę teraz 51kgBiedna.. dalej dokuczają Ci wymioty? Który tydzień ?
U mnie waga -5kg i na razie stoi w miejscu, ważne ze nie idzie bardziej w dół.
A jaka jest dobra gęstość takiej poduszki?
Też myślę nad U, żeby nie musieć przekładać podczas spania jak zmienię bok. A czy U nadaje się też potem do karmienia?
Ja tez się czaiłam na poduszkę, ale mężu stwierdził po co mi ona jak na nim się identycznie kładęJa starając się nie myśleć o jutrzejszej wizycie , zabralam sie za pranie i porządki i tak już z przerwami od 13 walczę
Męża właśnie wyslalam po zakupy , bo na jutro mam plan przygotować farsz do pyz na sylwestra a troche mi to zajmie wiec jutro też będę miała zajęcie
Ja chciałam detektor alr wiem że jestem panikara i będę wie bardziej denerwować- maz jest tego samego zdania u mnie póki co za poduszkę robi maz ale zamierzam zakupić
A tak wgl to u mnie dzis patrząc na om yo 12 tydzien a patrząc na usg osttanie to 12+3
Współczuję wymiotow ale tej -3 to trochę zazdroszczę ja mam 3 ale do przodu czuje się cały czas taka pełna, trochę pewnie to woda.U mnie też jeszcze nic nie widac przez wymioty jestem -3 kg ... Już mi sił brakuje
Kochana napewno jest wszystko dobrze i tylko tak nakazuje Ci myślećJaaaaa już nie mogę się doczekać jutra ciekawe czy znajdę serduszko z jednej strony się boje ze nie znajdę i będę panikować a z drugiej coś mi mówi że to tylko formalności ... Że moje dziecko pięknie się rozwija a ja jak zwykle panikuje
Bojku ja chcę już jutrzejsze przedpołudnie ( kurier zawsze jest po 11 u mnie )