Bardzo mi przykro .......Niestety muszę się z Wami pożegnać. Na USG pęcherzyk jest już zapadnięty a plamienie to początek poronienia. Na ten moment kończę ze staraniami. Widocznie tak mi jest pisane że dzieci mieć nie będę.
Pozdrawiam Was i życzę nudnych ciąż.
reklama
cytrynka648
Początkująca w BB
Bardzo mi przykroNiestety muszę się z Wami pożegnać. Na USG pęcherzyk jest już zapadnięty a plamienie to początek poronienia. Na ten moment kończę ze staraniami. Widocznie tak mi jest pisane że dzieci mieć nie będę.
Pozdrawiam Was i życzę nudnych ciąż.
xoxo.
Fanka BB :)
Hej. Dołączam do Was mam nadzieje na dłużej.
Nie wiem od czego zacząć, bo sama nie mogę uwierzyć w to co się dzieje
Mam na pokładzie roczniaka, który jest naszym tęczowym dzieckiem po dwóch stratach. Za jakiś czas chcieliśmy strać się o kolejne dziecko. Poszłam we wrześniu i październiku do lekarza, aby wszystko kontrolować ze względu na pcos i inne moje problemy zdrowotne. W październiku 12 dc lekarz powiedział, że ten cykl będzie bez owulacji, bo nie ma pęcherzyka dominującego. Czekałam tak sobie na miesiączkę, bo miałam robić badania hormonalne na początku cyklu. Oczywiście się nie doczekałam. Kilka dni temu naszła mnie myśl, która nie chciała mi dać spokoju- ciąża. Jeden test, drugi bladziutkie dwie kreski.
7.11 beta- 70,5/ 9.11- 183,2
Nie wiem, co nam myśleć. Czy to możliwe, ze nie było pęcherzyka dominującego, a jednak ta owulacja była później? Martwi mnie, że nie mam żadnych objawów fizycznych oprócz delikatnego dyskomfortu w podbrzuszu (chwilowe, szybko mija). W poprzednich ciążach zawsze było mi okropnie nie dobrze.
Do lekarza zapisałam się 21.11. Myśle, że to taki optymalny termin. Zastanawiam się czy robić bete w przyszłym tygodniu, czy już nie stresować się i czekać na wizytę
Mam na pokładzie roczniaka, który jest naszym tęczowym dzieckiem po dwóch stratach. Za jakiś czas chcieliśmy strać się o kolejne dziecko. Poszłam we wrześniu i październiku do lekarza, aby wszystko kontrolować ze względu na pcos i inne moje problemy zdrowotne. W październiku 12 dc lekarz powiedział, że ten cykl będzie bez owulacji, bo nie ma pęcherzyka dominującego. Czekałam tak sobie na miesiączkę, bo miałam robić badania hormonalne na początku cyklu. Oczywiście się nie doczekałam. Kilka dni temu naszła mnie myśl, która nie chciała mi dać spokoju- ciąża. Jeden test, drugi bladziutkie dwie kreski.
Nie wiem, co nam myśleć. Czy to możliwe, ze nie było pęcherzyka dominującego, a jednak ta owulacja była później? Martwi mnie, że nie mam żadnych objawów fizycznych oprócz delikatnego dyskomfortu w podbrzuszu (chwilowe, szybko mija). W poprzednich ciążach zawsze było mi okropnie nie dobrze.
Do lekarza zapisałam się 21.11. Myśle, że to taki optymalny termin. Zastanawiam się czy robić bete w przyszłym tygodniu, czy już nie stresować się i czekać na wizytę
JestemMama!
Po cichu gratulujeHej. Dołączam do Was mam nadzieje na dłużej.
Co do bety ja osobiście bym już nie robiła.
Anuszka272
Moderator
Wiem jak to jest ja trafiłam do szpitala w 32tc i 5dni mnie męczyli też do końca ciąży będę czuła niepokój co do dolegliwości śmiałam się do męża że gdy y ból piersi dawał pewność że wszystko jest ok to byłabym spokojna bo ona jakby mi eksplodowały dodatkowo w nocy męczy mnie siku no i senność a tak żadnych innych objawów czasem sobie wkręcam że jak nie mam nudności to coś jest nie tak ale czekam spokojnie do wizytyrozumiem Cię doskonale ja powtarzam, ze do samego końca nie wyluzuje i nie bede mogła przeżyć tej ciąży… niestety historia powoduje, ze człowiek spada boleśnie z nieba na ziemie.
Aż mnie telepie jak ktoś mi mówi „ nie myśl tak” „odpuść” „ będzie dobrze” ja wiem, ze będzie dobrze jak sama o siebie zadbam.
Moja historia jest niestety taka, ze wcześniej trafiłam w 5 mc na sor w czasie covidowym i 2 dni czekałam aż coś ze mną zrobią bo nie było miejsc
Chciałabym i życzę każdej z nas bezproblemowych ciąż
JestemMama!
Ja nie mogę we wtorek byłam w gościach i poprosiłam i moja ulubiona bardzo słaba. . Wypiłam luk i odstawiłam odrzuciło mnie od. NiejDziewczyny, pijecie normalnie kawę jak dotychczas?
Ewi12
ja pije jedna. Co prawda od dwóch dni meczy mnie okropna biegunka wiec jade na wodzie i delikatnych herbatkach. Najpierw miałam zaparcia a teraz toDziewczyny, pijecie normalnie kawę jak dotychczas?
reklama
Miałam tak samo kochana. Mega zaparcia, pojadlam śliwek suszonych i biegunka :/ że skrajności w skrajnośćja pije jedna. Co prawda od dwóch dni meczy mnie okropna biegunka wiec jade na wodzie i delikatnych herbatkach. Najpierw miałam zaparcia a teraz to