Moja koleżanka bierze od około 7 tyg a teraz jest w 20 i nadal bierze bo ma tak silne mdlosci na usg kontrolnych wszystko jest ok
Słyszałam, ze podobno gorzej je odstawić i trzeba stopniowo, bo mdłości ponoć mogą wrócić spowrotem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja koleżanka bierze od około 7 tyg a teraz jest w 20 i nadal bierze bo ma tak silne mdlosci na usg kontrolnych wszystko jest ok
Ale mi narobiłaś ochoty na naleśniki!! A najlepiej z czekoladą dzisiaj mnie ciągnie do słodkiego o dziwo..Cześć dziewczyny
Wczoraj mnie naszła taka ochota na naleśniki że dziś z samego rana ze ślinotokiem zabrałam się za smażenie placków. Zjadłam dwa i to by było na tyle Teraz zostało mi około 20 placków i zastanawiam się co z tym zrobić bo mi na samą myśl jest niedobrze. Do tej pory nie miałam mdłości no może zdarzyło raz czy dwa ale od kilku dni nie daje rady. Najgorzej jest wieczorem
Jejku na samą myśl o kolejnych tabletach do łykania robi mi się słabo Ja już tyle tego biorę normalnie jak stara babcia. Dziennie lykam około 15 kapsułek/tabletek.Dziewczyny, mi na mdłości/wymioty ginekolog przepisał tabletki Xonvea.
Nie wykupiłam ich jeszcze, bo i tak były tylko na zamówienie. Ale waham się, bo farmaceutka powiedziała, ze jie są obojętne dla dziecka. A na stronie czytam, ze przetestowane i bezpieczne
U mnie w aptece wychodzi koło 100 zł za 10 dni stosowania (przy braniu 2x dziennie)
Jejku na samą myśl o kolejnych tabletach do łykania robi mi się słabo Ja już tyle tego biorę normalnie jak stara babcia. Dziennie lykam około 15 kapsułek/tabletek.
Ogólnie to witaminy i leki na podtrzymanie ciąży.Ojeeeeny. Serio? Czego bierzesz aż tyle ? Biedna
Ogólnie to witaminy i leki na podtrzymanie ciąży.
Ja mam duży brzuch już od 2 miesiąca. Jak tylko powinnam dostać kalendarzowo okresu to urósł mi brzuszek i jest coraz bardziej okrągły. Mogłam od razu zobaczyć mój pierwszy symptom ciąży... Teraz tylko chowam pod największymi ciuchami jakie mam w szafie dopóki nie zaczniemy mówić innym.Ja niewiem, ja mojemu powiedziałam tydzień temu "patrz brzuch mi rośnie", licząc że powie że mam nie przesadzać a on "o kur*a faktycznie!"
Hej. Witam serdecznie . Samopoczucie całkiem w normie. DziękujęCześć wszystkim, jestem Olga, ale wszyscy mówią do mnie Ola. Mam 22 lata
byłam już na pierwszej wizycie, termin mam na 28 lipiec. Jak się czujecie?