reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2023

Cześć Dziewczyny!

Ja trochę zamilkłam po mojej środowej wizycie, musiałam odpocząć od tego ciągłego wyczekiwania, zmogło mnie to całe napięcie. Oglądam sobie zdjęcia mojej 2 cm kuleczki i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze dalej :)
Postanowiłam powiedzieć jednak mamie wcześniej o ciąży, tylko mamie, bo trochę wypadam z rytmu wspólnych przygotowań do świąt (nie dźwigam, nie bywam tak często u rodziców, nie wzięłam siostrzenicy do siebie na przyjęcie przedświąteczne jak co roku) i trochę wizę że zaczyna się tym martwić z więc powiem w tym tygodniu :)

Nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co napisałyście! Cieszę się że nasz wątek ŻYJE 🌻🌻 mam nadzieję że nie przegapiłam od czwartku wieści o wątku prywatnym 🙈

O to to, mogę się podpisać pod każdym słowem. No może oprócz ostatniego zdania bo na moje "patrz, wiać mi już brzuszek trochę" odpowiedział "yyyy ale zawsze taki miałaś"
KURTYNA 😂 (Dobra, to fakt, mam wystający brzuch od zawsze)

O to to! :)
Ja niewiem, ja mojemu powiedziałam tydzień temu "patrz brzuch mi rośnie", licząc że powie że mam nie przesadzać a on "o kur*a faktycznie!" 🤦

reklama
Cześć dziewczyny 🙂
Wczoraj mnie naszła taka ochota na naleśniki że dziś z samego rana ze ślinotokiem 🤣 zabrałam się za smażenie placków. Zjadłam dwa i 🤢 to by było na tyle 🤣 Teraz zostało mi około 20 placków i zastanawiam się co z tym zrobić 🤔 bo mi na samą myśl jest niedobrze. Do tej pory nie miałam mdłości no może zdarzyło raz czy dwa ale od kilku dni nie daje rady. Najgorzej jest wieczorem 🤮

Cześć dziewczyny 🙂
Wczoraj mnie naszła taka ochota na naleśniki że dziś z samego rana ze ślinotokiem 🤣 zabrałam się za smażenie placków. Zjadłam dwa i 🤢 to by było na tyle 🤣 Teraz zostało mi około 20 placków i zastanawiam się co z tym zrobić 🤔 bo mi na samą myśl jest niedobrze. Do tej pory nie miałam mdłości no może zdarzyło raz czy dwa ale od kilku dni nie daje rady. Najgorzej jest wieczorem 🤮

Może zrob krokiety z nich już na święta albo jakiś awaryjny obiad. Do zamrażarki i już.

Cześć dziewczyny 🙂

Dziewczyny, mi na mdłości/wymioty ginekolog przepisał tabletki Xonvea.
Nie wykupiłam ich jeszcze, bo i tak były tylko na zamówienie. Ale waham się, bo farmaceutka powiedziała, ze jie są obojętne dla dziecka. A na stronie czytam, ze przetestowane i bezpieczne 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️
U mnie w aptece wychodzi koło 100 zł za 10 dni stosowania (przy braniu 2x dziennie)

reklama
Dziewczyny, mi na mdłości/wymioty ginekolog przepisał tabletki Xonvea.
Nie wykupiłam ich jeszcze, bo i tak były tylko na zamówienie. Ale waham się, bo farmaceutka powiedziała, ze jie są obojętne dla dziecka. A na stronie czytam, ze przetestowane i bezpieczne 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️
U mnie w aptece wychodzi koło 100 zł za 10 dni stosowania (przy braniu 2x dziennie)
Moja koleżanka bierze od około 7 tyg a teraz jest w 20 i nadal bierze bo ma tak silne mdlosci na usg kontrolnych wszystko jest ok

Do góry