Właśnie zobaczyłam na bieliźnie jasno brazowy lejący śluz. Już jestem cała w nerwach i pisałam do giną czekam co odpisze. A wieczorem Mam jeszcze wizytę u endokrynologa z tymi kiepskimi wynikami tarczycy. Boie się jak to wszystko się skończy
reklama
Anuszka272
Moderator
Ja już kiedyś pisałam że mam dużo mlecznego lepkiego śluzu co do bólów też nie raz mam obawy że boli jak przy poprzednim poronieniu ale czekam cierpliwie na wizytę
Anuszka272
Moderator
Jest już serduszko? Nie stresuj się Kochana bo dużo osób ma krwiaka i często się wchłania także trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak byłoJa dziś wizytowałam. Jest pęcherzyk z zarodkiem więc git ale żeby nie było zbyt pięknie to jest też mały krwiak
Miejmy nadzieję że to nic groźnego .. daj znać co gin odpiszeWłaśnie zobaczyłam na bieliźnie jasno brazowy lejący śluz. Już jestem cała w nerwach i pisałam do giną czekam co odpisze. A wieczorem Mam jeszcze wizytę u endokrynologa z tymi kiepskimi wynikami tarczycy. Boie się jak to wszystko się skończy
Właśnie oddzwonił że dziś go nie ma ale żeby podjechała do szpitala I poprosiła o konsultację ginekologiczna więc zbieram się i jadęJest już serduszko? Nie stresuj się Kochana bo dużo osób ma krwiaka i często się wchłania także trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak było
Miejmy nadzieję że to nic groźnego .. daj znać co gin odpisze
Nie ma serduszka ale jest jeszcze na to czas
Jest już serduszko? Nie stresuj się Kochana bo dużo osób ma krwiaka i często się wchłania także trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak będzie
Również miałam, krwiak implementacyjny , nie martw się wszystko ok to normalneJa dziś wizytowałam. Jest pęcherzyk z zarodkiem więc git ale żeby nie było zbyt pięknie to jest też mały krwiak
kamczix
Fanka BB :)
Na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki U mnie też jest krwiak, liczę że się wchłonie .Ja dziś wizytowałam. Jest pęcherzyk z zarodkiem więc git ale żeby nie było zbyt pięknie to jest też mały krwiak
reklama
Salamatka
Fanka BB :)
Przyznać się? Kto zjadł chipsy?
W którym tygodniu będziesz w dniu poniedziałkowej wizyty i od kiedy chcesz stosować detektor? Czytałam o jednym z modeli że dziewczyny korzystają od 8 tygodnia. Już go chciałam kupić ale wyczytałam w opisie żeby nie stosować przed 12-13 tygodniem, i teraz nie wiemNo właśnie , my te po przejściach za bardzo wszystko analizujemy ... Przed chwilą szłam z psem po dworze i ryczalam właśnie przez te piersi ... I tak sobie myślałam że ja się tak strasznie boje o tego.malusza w moim brzuchu że to bajka teraz modlę się żeby wytrzymać do poniedziałku do wizyty. Później jak będzie wszystko dobrze to kupuje detektor żeby doradzać serce mojego malusza.
Na spokojnie, jasno brązowy może oznaczać chociażby niski progesteron, do sprawdzenia. Daj znać jakie będziesz miała informacje od lekarza!Właśnie zobaczyłam na bieliźnie jasno brazowy lejący śluz. Już jestem cała w nerwach i pisałam do giną czekam co odpisze. A wieczorem Mam jeszcze wizytę u endokrynologa z tymi kiepskimi wynikami tarczycy. Boie się jak to wszystko się skończy
Dobrze że wychwycony szybko! Może się wchłonie jak dziewczyny piszą. Ale jeśli zacznie się oczyszczać to nie będziesz miała niepotrzebnego stresu. Dostałaś jakieś szczególne zalecenia związane z krwiakiem?Ja dziś wizytowałam. Jest pęcherzyk z zarodkiem więc git ale żeby nie było zbyt pięknie to jest też mały krwiak
Dziewczyny jak w ogóle powstają krwiaki? Rozumiem te implantacyjne bo zarodek wżera się w macicę. A te które pękają kilka dni po tym jak ich nie było wgl na badaniu USG?