reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Właśnie zobaczyłam na bieliźnie jasno brazowy lejący śluz. Już jestem cała w nerwach i pisałam do giną czekam co odpisze. A wieczorem Mam jeszcze wizytę u endokrynologa z tymi kiepskimi wynikami tarczycy. Boie się jak to wszystko się skończy:(

reklama
Ja już kiedyś pisałam że mam dużo mlecznego lepkiego śluzu 🤷 co do bólów też nie raz mam obawy że boli jak przy poprzednim poronieniu ale czekam cierpliwie na wizytę 🙈

Ja dziś wizytowałam. Jest pęcherzyk z zarodkiem więc git ale żeby nie było zbyt pięknie to jest też mały krwiak 😔
Jest już serduszko? Nie stresuj się Kochana bo dużo osób ma krwiaka i często się wchłania 🙂 także trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak było ✊
Właśnie zobaczyłam na bieliźnie jasno brazowy lejący śluz. Już jestem cała w nerwach i pisałam do giną czekam co odpisze. A wieczorem Mam jeszcze wizytę u endokrynologa z tymi kiepskimi wynikami tarczycy. Boie się jak to wszystko się skończy:(
Miejmy nadzieję że to nic groźnego .. daj znać co gin odpisze

Jest już serduszko? Nie stresuj się Kochana bo dużo osób ma krwiaka i często się wchłania 🙂 także trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak było ✊

Miejmy nadzieję że to nic groźnego .. daj znać co gin odpisze
Właśnie oddzwonił że dziś go nie ma ale żeby podjechała do szpitala I poprosiła o konsultację ginekologiczna więc zbieram się i jadę

W pierwszej ciąży również miałam duży, podkosmowkowy . Wchłonął się po duphastonie, ciążę straciłam ale z zupełnie innego powodu. Głowa do góry

reklama
Przyznać się? Kto zjadł chipsy? 🤣

No właśnie , my te po przejściach za bardzo wszystko analizujemy ... Przed chwilą szłam z psem po dworze i ryczalam 🙈🤦‍♀️ właśnie przez te piersi ... I tak sobie myślałam że ja się tak strasznie boje o tego.malusza w moim brzuchu że to bajka 🙈 teraz modlę się żeby wytrzymać do poniedziałku do wizyty. Później jak będzie wszystko dobrze to kupuje detektor żeby doradzać serce mojego malusza.
W którym tygodniu będziesz w dniu poniedziałkowej wizyty i od kiedy chcesz stosować detektor? Czytałam o jednym z modeli że dziewczyny korzystają od 8 tygodnia. Już go chciałam kupić ale wyczytałam w opisie żeby nie stosować przed 12-13 tygodniem, i teraz nie wiem 🤔
Na spokojnie, jasno brązowy może oznaczać chociażby niski progesteron, do sprawdzenia. Daj znać jakie będziesz miała informacje od lekarza!
Ja dziś wizytowałam. Jest pęcherzyk z zarodkiem więc git ale żeby nie było zbyt pięknie to jest też mały krwiak 😔
Dobrze że wychwycony szybko! Może się wchłonie jak dziewczyny piszą. Ale jeśli zacznie się oczyszczać to nie będziesz miała niepotrzebnego stresu. Dostałaś jakieś szczególne zalecenia związane z krwiakiem?

Dziewczyny jak w ogóle powstają krwiaki? Rozumiem te implantacyjne bo zarodek wżera się w macicę. A te które pękają kilka dni po tym jak ich nie było wgl na badaniu USG? 🤔

Do góry