reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja się właśnie mocno zmóżdzam nad drugim męskim imieniem i normalnie mam kłopot, chciałabym żeby pasowało do Kostka, i jest mega trudno ;) ostatnio wpadło mi na myśl Wini takie cudne zdrobnienie od Wincentego, ale nie wiem czy to nie przegięcie 😆
@Onka4419 Ty masz jakieś typy na chłopaka?😅
Mi się podoba Kacper, Dominik, Adrian, Wiktor, Igor, 🤷🏼‍♀️mąż ma typ na Franciszka ale ja się nie zgadzam 😁

reklama
Hej! U mnie drugi trymestr póki co gorszy od pierwszego: ciągle coś mnie tam ciągnie w brzuchu, żołądek też mi strajkuje często... Piersi bolą. Tylko zmęczenie mi trochę przeszło, choć i tak przeważnie sypiam drzemki z Młodym.

A co tam u Ciebie @Aleks90 ? Który to już tydzień, bo ciągle się gubię?

U mnie 36+3 🙈 27.04 mam mieć cc. Strasznie szybko zleciało. Ogólnie jakoś szczególnie nic mi nie dolega ale ciężko już z brzuchem. Mam wrażenie ze jest wiele większy niż jak szlam do porodu. Mała często dość boleśnie się rusza. Czuje się jak słoń, chodzę jak pingwin wiec takie małe zoo🤣

reklama
A z kim zostanie Zosia?
Będziesz potem mogła liczyć na pomoc mamy czy teściowej?
Zosia zostanie z tatusiem. Niestety w szpitalu dalej nie ma ani odwiedzin ani porodów rodzinnych. Po porodzie bierze na mnie 14 dni opieki i chyba jeszcze tydzień urlopu to mam nadzieje ze przez ten czas nauczymy się i ogarniemy. Tez wiele zmienia ze jak Zosia byla malutka to jeździł ciezarowka i był tylko w weekendy, teraz pracuje ok 30 km od domu i jest codziennie wiec nawet gdyby co to może wziąć wolne czy urwać się z pracy. Nie to co wtedy, musiał brać jak już aż tydzień urlopu to skąd go tyle nabrać 🤦🏻‍♀️

Do góry