reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja się właśnie mocno zmóżdzam nad drugim męskim imieniem i normalnie mam kłopot, chciałabym żeby pasowało do Kostka, i jest mega trudno ;) ostatnio wpadło mi na myśl Wini takie cudne zdrobnienie od Wincentego, ale nie wiem czy to nie przegięcie 😆
@Onka4419 Ty masz jakieś typy na chłopaka?😅
Mi się podoba Kacper, Dominik, Adrian, Wiktor, Igor, 🤷🏼‍♀️mąż ma typ na Franciszka ale ja się nie zgadzam 😁

reklama
Hej! U mnie drugi trymestr póki co gorszy od pierwszego: ciągle coś mnie tam ciągnie w brzuchu, żołądek też mi strajkuje często... Piersi bolą. Tylko zmęczenie mi trochę przeszło, choć i tak przeważnie sypiam drzemki z Młodym.

A co tam u Ciebie @Aleks90 ? Który to już tydzień, bo ciągle się gubię?

U mnie 36+3 🙈 27.04 mam mieć cc. Strasznie szybko zleciało. Ogólnie jakoś szczególnie nic mi nie dolega ale ciężko już z brzuchem. Mam wrażenie ze jest wiele większy niż jak szlam do porodu. Mała często dość boleśnie się rusza. Czuje się jak słoń, chodzę jak pingwin wiec takie małe zoo🤣

reklama
A z kim zostanie Zosia?
Będziesz potem mogła liczyć na pomoc mamy czy teściowej?
Zosia zostanie z tatusiem. Niestety w szpitalu dalej nie ma ani odwiedzin ani porodów rodzinnych. Po porodzie bierze na mnie 14 dni opieki i chyba jeszcze tydzień urlopu to mam nadzieje ze przez ten czas nauczymy się i ogarniemy. Tez wiele zmienia ze jak Zosia byla malutka to jeździł ciezarowka i był tylko w weekendy, teraz pracuje ok 30 km od domu i jest codziennie wiec nawet gdyby co to może wziąć wolne czy urwać się z pracy. Nie to co wtedy, musiał brać jak już aż tydzień urlopu to skąd go tyle nabrać 🤦🏻‍♀️

Do góry