reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

ale jak ? Głowę nim smarować ?🙈
Oczywiście 😉 a potem spłukać i szamponem wymyć głowę. Tylko trochę go potrzymać. W internecie na pewno są jakieś wskazówki.

My też mamy problemy z brzuszkiem 😔 a za 3 dni Młody kończy 3 miesiące. Zaczęłam podawać kilka dni temu BioGaie chociaż mój lekarz mówił żeby nie podawać i przeczekać ale już nie mogłam znieść tych męczarni 😔 niby pomaga po tygodniu BioGaia, zobaczymy. Także jest nas więcej, dziewczyny, i to dodaje trochę otuchy że to chyba jednak jest normalne...

reklama
Oczywiście normalne, wszyscy najpierw maja problemy z brzuszkami, to etap rozwoju. Maluch ma sobie poradzić z innym rodzajem trawienia, rozwinąć mikroflorę jelit i t.d. W brzuszku mamy dzieci nie wiedzieli, że trzeba się napinać aby się wypróżnić lub puścić gazy i t.d. I te gazy nie męczyły ich brzuszki.
To wszystko mija 🙏
Będą nowe zmartwienia 😀

Ostatnia edycja:
Heyy dziewczyny odebralalm wyniki z tarczycy i dupa wszystko jest ok ani NADczynnosci ani Niedoczynnosci NIC i dupa jest dalej w kropce Bo nie wiem co z moja waga idę jeszcze w środę przebadac cukier wit. D3 bo też podobno sie tyje przy niedoborze ehhhh juz sama nie wiem jem jak zawsze nic się nie zmienilo a tu taka masakra

Heyy dziewczyny odebralalm wyniki z tarczycy i dupa wszystko jest ok ani NADczynnosci ani Niedoczynnosci NIC i dupa jest dalej w kropce Bo nie wiem co z moja waga idę jeszcze w środę przebadac cukier wit. D3 bo też podobno sie tyje przy niedoborze ehhhh juz sama nie wiem jem jak zawsze nic się nie zmienilo a tu taka masakra
jak możesz to zrób badnie na insulinę z obciążeniem, robi się to razem z glukozą

Moja mała w dzień jest ok a wieczorem po kąpieli jakby robi się strasznie nerwowa i się rzuca i robi dziwne miny. Jak zaśnie to śpi spokojnie a jak przełożę do łóżeczka to tam śpi i tez się rzuca. Za dnia śpi spokojnie. Nie wiem co może się dziać 😔 kupki robi normalnie i tez pierdzi to nie wydaje mi się żeby bolał ja brzuszek

Ja się nasłuchałam, że karmiąc piersią można jeść konia z kopytami i mimo to się chudnie, a tu widzę, że to kolejna ściema;).
Mnie niestety niszczy to siedzenie w domu, więc staram się od razu po jedzeniu wybywać na spacery, żeby nie dojadać. No ale po kolacji gdzie pójde? Trzeba zostać...i wtedy właśnie wpadam na pomysły na jakieś ciasta i ciasteczka...

Mi 10 kg jeszcze zostało, No ale jem też jak szalona momentami i się dziwię, że do góry nie idzie ta waga czasami 🙈
Ale nie ukrywam, chciałabym jednak to zgubić zanim zajdę w 2 ciąże bo później jeszcze ciężej będzie to zgubić 🤦‍♀️
Kurde, jak wszystkie wyniki w normie jak na razie to faktycznie dziwnie- a może ruchu brakuje? Chociaż ja się nie ruszam prawie wcale szczerze powiedziawszy, Spacery zazwyczaj krótkie bo w chuście albo na rączkach

reklama
Mi 10 kg jeszcze zostało, No ale jem też jak szalona momentami i się dziwię, że do góry nie idzie ta waga czasami 🙈
Ale nie ukrywam, chciałabym jednak to zgubić zanim zajdę w 2 ciąże bo później jeszcze ciężej będzie to zgubić 🤦‍♀️
Kurde, jak wszystkie wyniki w normie jak na razie to faktycznie dziwnie- a może ruchu brakuje? Chociaż ja się nie ruszam prawie wcale szczerze powiedziawszy, Spacery zazwyczaj krótkie bo w chuście albo na rączkach

to u mnie identycznie z tym ruchem ...
Nawet miałam plan ze jak mała usnie to pójdę ćwiczyć. I nic z tego bo jak na złość dalej nie może zasnąć ...😔

chyba już zasnęła. Ale szczerze o 22 to już mi się nie chce zaczynać przygody z ćwiczeniami. Już wole zjeść kolacje i się wykapać i położyć 🙈 szczególnie ze jutro czeka nas szczepienie

Ostatnia edycja:
Do góry