reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
@niunia2324 a wasza położna nie sprawdzała też? W szpitalu czasami może umknąć ale na wizycie położna powinna sprawdzić wędzidełko 😯 biedny synek i co za tym idzie Twoje piersi 😔
Koleżanki syn miał krótkie, nie chciał jeść i nie przybierał, kazali dokarmiać mm i w koncu przeszli na mm całościowo, dopiero po 3 miesiącach Skapnęli się a jej już ciężko było rozkręcić laktację

@niunia2324 a wasza położna nie sprawdzała też? W szpitalu czasami może umknąć ale na wizycie położna powinna sprawdzić wędzidełko 😯 biedny synek i co za tym idzie Twoje piersi 😔
Koleżanki syn miał krótkie, nie chciał jeść i nie przybierał, kazali dokarmiać mm i w koncu przeszli na mm całościowo, dopiero po 3 miesiącach Skapnęli się a jej już ciężko było rozkręcić laktację
Położna w szpitalu sprawdziła. Nasza środowiskowa nie. A ja jako logopeda stwierdziłam ze nie ma "tragedii" ale chyba sama siebie oszukalam bo jestem ze szkoły "nie podcinac- tylko masować, ale to dotyczy starszakow, z noworodkami na pewno jest inaczej. Widzę ze z butli (mimo medeli) super ciągnie, a przy tej piersi się namacha i zasypia zaraz i dotarło do mnie w końcu ze całkiem możliwe iż to przez to wedzidelko. Pokarm cały czas odciągam, także laktacja jest w miarę ok w nocy jest tylko na piersi i dajemy radę ;). Zobaczymy co powie specjalista na wizycie.

reklama
Gratulacje następnym mamusią
Dziewczyny mam kryzys wczoraj bo musiałam duzo rzeczy pozałatwiać wzięłam ze sobą laktator i butelkę pomimo że na autostradzie stawałam dwa razy aby młodego przebrc i dac cycucha dostal raz butelkę od wczoraj wczor tylko cycuch jak i noc co dwie godz pobudka to mam wrażenie jakby nie bylo mleka a niby nacisnę to tryska fontanna pomocy

Do góry