niunia2324
Fanka BB :)
Super. Gdyby mi to zaproponowali być może dzisiaj byłoby znacznie lepiej ...U nas bylo.tez krótkie wedzidełko ale w szpitalu nam podcieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Gdyby mi to zaproponowali być może dzisiaj byłoby znacznie lepiej ...U nas bylo.tez krótkie wedzidełko ale w szpitalu nam podcieli
Położna w szpitalu sprawdziła. Nasza środowiskowa nie. A ja jako logopeda stwierdziłam ze nie ma "tragedii" ale chyba sama siebie oszukalam bo jestem ze szkoły "nie podcinac- tylko masować, ale to dotyczy starszakow, z noworodkami na pewno jest inaczej. Widzę ze z butli (mimo medeli) super ciągnie, a przy tej piersi się namacha i zasypia zaraz i dotarło do mnie w końcu ze całkiem możliwe iż to przez to wedzidelko. Pokarm cały czas odciągam, także laktacja jest w miarę ok w nocy jest tylko na piersi i dajemy radę . Zobaczymy co powie specjalista na wizycie.@niunia2324 a wasza położna nie sprawdzała też? W szpitalu czasami może umknąć ale na wizycie położna powinna sprawdzić wędzidełko biedny synek i co za tym idzie Twoje piersi
Koleżanki syn miał krótkie, nie chciał jeść i nie przybierał, kazali dokarmiać mm i w koncu przeszli na mm całościowo, dopiero po 3 miesiącach Skapnęli się a jej już ciężko było rozkręcić laktację
Gratulacje bedzie lepiej, odpoczywaj☺Ok 16 urodziła się Zosia 3450g 54cm. meczylam się ale rozwarcie stanelo na 5 cm i lekarz podjął decyzje o cięciu. Noc tez była nie najlepsza prawie nie spałam. Od wczoraj od śniadania nic nie jadłam jeszcze dzisiaj upał. Marze o jutrzejszym prysznicu.
GratulacjeWczoraj 27.07 o 14;07 przyszła na świat Blanka 2990g i 55cm poprzez cc, poród wywoływany, ale nie było postępu
GratulacjeHej
ja się tylko zamelduje 21 lipca o 15:22 przez cc przyszla na świat nasz rodzynek Kornelia
Jesteśmy już w domu i próbujemy się zorganizować
Gratulujemy wszystkim rozpakowanym