reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Właśnie jestem po wizycie 🙈 Mała ma 2880g a ja 1,5cm rozwarcia. Lekarka mówiła ze w tym tyg powinno się wszystko rozwinąć, a mam strach teraz 🙉🙄
Lał! Super ❤️ Już niedługo się zobaczycie 🤗 ja zauważyłam, że im bliżej porodu to coraz bardziej kocham naszego dzidziusia i już nie mogę się doczekać naszego spotkania❤️ U mnie tez dzisiaj badał szyjkę, ale wszystko zamknięte, za 2 dni ciąża donoszona, dzidziulek ma 2700g 🙈 ale to i dobrze, że wszystko zamknięte skoro i tak mam już skierowanie na cc

reklama
Ja miałam tylko raz taki bol jak na okres dołem brzucha ale dużo mocniejszy. Wczoraj miałam takie uczucie jakby skurcze żołądka i nie mam pojęcia czy to żołądek czy ciąża 🤦🏻‍♀️

A ja znowu miałam przeboje tej nocy :( :( nie chce być nudna z pisaniem o tym za każdym razem, ale dziewczyny to jest taki ból, że zastanawiam się już czy to jest normalne... Nagle mnie złapał tak bolesny skurcz (bolał mnie cały brzuch i wszystko w dole), że nie mogłam się ruszyć po prostu, bo jak chciałam się ruszyć to bolało jeszcze bardziej :( i to trwało może jakaś minutę, dwie, a potem powoli słabło. No ale żeby skurcze przepowiadające były aż tak bolesne? :( Zastanawiam się już czy wszystko jest w porządku. Wizytę u położnej mam dopiero w piątek, ale poczekam jeszcze zanim wcześniej wzniosę alarm, czy sytuacja znowu się powtórzy... Do tego od wczorajszego popołudnia boli mnie głowa, wzięłam już dwa Paracetamole i nie pomaga :( ale w sumie mi nigdy Paracetamol nie pomagał tylko Ibuprom, a tego, jak wiadomo, nie można w ciąży. I chyba mnie głowa boli od tego spania w kratkę... No ale niestety nastrój mam przez to wszystko nie najlepszy 😢
Martitta, miewam podobnie. W nocy właśnie mnie dopada bol, ale to co vzuje to nie skurcz. U mnie to ewidentnie moje flaki, a raczej gazy we flakach, a mloda potem na to uciska aż nie mogę się ruszyć, oddychać...

Hej,to my 😁 Pozdrawiamy!

Załączniki

• 20200630_193722.jpg
    20200630_193722.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 147
reklama
Dziewczyny, mam pytanie na już, głównie do Mam, które mają już swoje pociechy w domu! Jak ubralyscie na wyjście? Bo ja już mam mętlik w głowie :)

Do góry