Lał! Super Już niedługo się zobaczycie ja zauważyłam, że im bliżej porodu to coraz bardziej kocham naszego dzidziusia i już nie mogę się doczekać naszego spotkania U mnie tez dzisiaj badał szyjkę, ale wszystko zamknięte, za 2 dni ciąża donoszona, dzidziulek ma 2700g ale to i dobrze, że wszystko zamknięte skoro i tak mam już skierowanie na ccWłaśnie jestem po wizycie Mała ma 2880g a ja 1,5cm rozwarcia. Lekarka mówiła ze w tym tyg powinno się wszystko rozwinąć, a mam strach teraz
reklama
Pralinka2020
Fanka BB :)
Dziewczyny, jak macie skurcze to w jakim obszarze, na dole brzucha czy na całości?
Natalia198777
Bardziej w doleDziewczyny, jak macie skurcze to w jakim obszarze, na dole brzucha czy na całości?
karolaka88
U mnie tez dolem. Ale skurcze zoladka tez mam - juz od kilku dni sie tak buntuje i czysci mnie, ze jak tak dalej pojdzie to faktycznie ta lewatywa nie bedzie potrzebna
Hania będzie mamą
Martitta, miewam podobnie. W nocy właśnie mnie dopada bol, ale to co vzuje to nie skurcz. U mnie to ewidentnie moje flaki, a raczej gazy we flakach, a mloda potem na to uciska aż nie mogę się ruszyć, oddychać...A ja znowu miałam przeboje tej nocy nie chce być nudna z pisaniem o tym za każdym razem, ale dziewczyny to jest taki ból, że zastanawiam się już czy to jest normalne... Nagle mnie złapał tak bolesny skurcz (bolał mnie cały brzuch i wszystko w dole), że nie mogłam się ruszyć po prostu, bo jak chciałam się ruszyć to bolało jeszcze bardziej i to trwało może jakaś minutę, dwie, a potem powoli słabło. No ale żeby skurcze przepowiadające były aż tak bolesne? Zastanawiam się już czy wszystko jest w porządku. Wizytę u położnej mam dopiero w piątek, ale poczekam jeszcze zanim wcześniej wzniosę alarm, czy sytuacja znowu się powtórzy... Do tego od wczorajszego popołudnia boli mnie głowa, wzięłam już dwa Paracetamole i nie pomaga ale w sumie mi nigdy Paracetamol nie pomagał tylko Ibuprom, a tego, jak wiadomo, nie można w ciąży. I chyba mnie głowa boli od tego spania w kratkę... No ale niestety nastrój mam przez to wszystko nie najlepszy
Hania będzie mamą
Podpajęcze nie i dolargan tez nie , a resztę niech dają jak będzie trzeba. Podobno jak wdycha się gaz to pełnymi, głębokimi oddechami wtedy ma konkretne dzialanieA jak Wy sie w ogole zapatrujecie na znieczulenia? Bo ja szczerze mowiac nie myslalam o tym jeszcze
Hania będzie mamą
Pralinka2020
pięknie wyglądasz, pokój też już chyba gotowy, co tu robić do poroduHej,to my Pozdrawiamy!
reklama