Tylko 3 doby po cc i do domu?
w szpitalu, w którym chce rodzić właśnie wyczytałam, że po CC tak samo jak po SN.. 2 doby i do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko 3 doby po cc i do domu?
A to tak normalnie zawsze czy ma to związek z koronawirusem?w szpitalu, w którym chce rodzić właśnie wyczytałam, że po CC tak samo jak po SN.. 2 doby i do domu
Tak , jak jest wszystko w porządku to wypis w 3 dniu .Tylko 3 doby po cc i do domu?
A to tak normalnie zawsze czy ma to związek z koronawirusem?
Bedzie dobrze☺ sprawdz czy masz torbe dobrze spakowana, zrelsksuj sie i czekaj na bieg wydarzenWłaśnie jestem po wizycie Mała ma 2880g a ja 1,5cm rozwarcia. Lekarka mówiła ze w tym tyg powinno się wszystko rozwinąć, a mam strach teraz
Dasz radę jeden dzień a potem miłość do końca życia a jak będzie ciężko to zawsze możesz wziąć znieczulenie wiele z nas chętnie zamieniłoby się z Tobą miejscamiWłaśnie jestem po wizycie Mała ma 2880g a ja 1,5cm rozwarcia. Lekarka mówiła ze w tym tyg powinno się wszystko rozwinąć, a mam strach teraz
Trzymamkciuki. Ja juz wg lekarza powinnam być juz po porodzie a nadal chodzę . Jutro mam wizytę ciekawe co tym razem powieWłaśnie jestem po wizycie Mała ma 2880g a ja 1,5cm rozwarcia. Lekarka mówiła ze w tym tyg powinno się wszystko rozwinąć, a mam strach teraz