reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
Co do golenia to mi juz nawet lusterko nic nie daje wiec jade na ślepo
Co do golenia to mi juz nawet lusterko nic nie daje wiec jade na ślepo
Dobrze ze to przy końcówce tak się dzieje. Bo jakby miało tak być bliżej początku to teraz chyba bysmy się golily przy kamerze podłączonej do tv
Martitta88
Miałam dokładnie tak samoHahaha jak ja ogoliłam się Pierwszy raz na oko to nawet ręka tak przejeżdżam i myśle No nie jest zle.wyszłam spod prysznica patrze w lusterko a tam taki kabaret wyszedł ze już nie praktykuje tej metody Haha
Dziewczyny, ja jeszcze probuje cwiczyc. I slowo ”probuje” to chyba dobre okreslenie - w 39 tygodniu wyglada to jak kabaret...i to bardzo niesmaczny. Do tego z kazdym sklonem mam wrazenie, jakbym zgniatala corce glowe. Lekarz zalecil chodzenie po schodach, ale od tego tylko lydka mi rosnie...juz sie nie moge doczekac
Martitta88
Ja też nadal ćwiczę też mi trochę ciężko przy skłonach, ale jakoś daje radę. Najwięcej to robię przysiadów. Raczej nie zgniatasz córce głowy, nie martw sięDziewczyny, ja jeszcze probuje cwiczyc. I slowo ”probuje” to chyba dobre okreslenie - w 39 tygodniu wyglada to jak kabaret...i to bardzo niesmaczny. Do tego z kazdym sklonem mam wrazenie, jakbym zgniatala corce glowe. Lekarz zalecil chodzenie po schodach, ale od tego tylko lydka mi rosnie...juz sie nie moge doczekac
Klaudiaaaaxdd
Zaciekawiona BB
Kobitki dziś mi odszedł czop sluzowy jutro zaczynam 38 tc już się nie mogę doczekać
Pralinka2020
zazdro!Kobitki dziś mi odszedł czop sluzowy jutro zaczynam 38 tc już się nie mogę doczekać
AsiaPelasia
Te pypcie trzeba mocno pilnować, żeby za długie nie były tak jak Hania mówisz a ze nie znam dnia ani godziny to wolę tak, niż zgolić na 0
@Klaudiaaaaxdd ale fajnie! Dawaj znać
@Klaudiaaaaxdd ale fajnie! Dawaj znać
reklama
Hania będzie mamą
No ja mimo Twoich kopniaków w tylek Martitta niestety poległam. Dla mnie proza życia jest mega ćwiczeniem zakupki, sprzątanko , wyjazdy, spacerki z pieskiem i gdybym miala ćwiczyć to bym padła na twarz. Staram się nie robić drzemek za dnia bo kiepsko sypiam w nocy. Miednica mi strzela ostatnio w nocy matko boska....Ja też nadal ćwiczę też mi trochę ciężko przy skłonach, ale jakoś daje radę. Najwięcej to robię przysiadów. Raczej nie zgniatasz córce głowy, nie martw się
Jestem aktywna ale w inny sposób można powiedzieć a skłony faktycznie czasem też mam obawę ze miażdżę małą, ale nie potrafię odmówić sobie podniesienia z ziemii paprocha, papierów, śmieci eh.... No taka juz jestem Maz mnie tylko goni za to ze mam zostawić on zrobi, ale on zrobi zaraz, a ja musze juz
Ostatnia edycja: