reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny, ja jeszcze probuje cwiczyc. I slowo ”probuje” to chyba dobre okreslenie - w 39 tygodniu wyglada to jak kabaret...i to bardzo niesmaczny. Do tego z kazdym sklonem mam wrazenie, jakbym zgniatala corce glowe;). Lekarz zalecil chodzenie po schodach, ale od tego tylko lydka mi rosnie...juz sie nie moge doczekac

Dziewczyny, ja jeszcze probuje cwiczyc. I slowo ”probuje” to chyba dobre okreslenie - w 39 tygodniu wyglada to jak kabaret...i to bardzo niesmaczny. Do tego z kazdym sklonem mam wrazenie, jakbym zgniatala corce glowe;). Lekarz zalecil chodzenie po schodach, ale od tego tylko lydka mi rosnie...juz sie nie moge doczekac
Ja też nadal ćwiczę :) też mi trochę ciężko przy skłonach, ale jakoś daje radę. Najwięcej to robię przysiadów. Raczej nie zgniatasz córce głowy, nie martw się :D

reklama
Ja też nadal ćwiczę :) też mi trochę ciężko przy skłonach, ale jakoś daje radę. Najwięcej to robię przysiadów. Raczej nie zgniatasz córce głowy, nie martw się :D
No ja mimo Twoich kopniaków w tylek Martitta niestety poległam. Dla mnie proza życia jest mega ćwiczeniem zakupki, sprzątanko , wyjazdy, spacerki z pieskiem i gdybym miala ćwiczyć to bym padła na twarz. Staram się nie robić drzemek za dnia bo kiepsko sypiam w nocy. Miednica mi strzela ostatnio w nocy matko boska....
Jestem aktywna ale w inny sposób można powiedzieć a skłony faktycznie czasem też mam obawę ze miażdżę małą, ale nie potrafię odmówić sobie podniesienia z ziemii paprocha, papierów, śmieci eh.... No taka juz jestem 😃 Maz mnie tylko goni za to ze mam zostawić on zrobi, ale on zrobi zaraz, a ja musze juz 🤭

Ostatnia edycja:
Do góry