AsiaPelasia
Fanka BB :)
Nogi goli mąż, a tam ja włosy przycinam nożyczkami bo położna mówiła, że w razie co to ochrona naturalna przy gojeniu i żeby zostawić takie malutkie pypcie, to zostawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nadal sama. Też tak jak Aleks tam gdzie sięgam, ale nie widzę, robię przy lustrze a dół nóg to robię tak że kładę wyprostowaną łydkę na klapie od klopa i wtedy mam do niej łatwy dostęp i ja dobrze widzę do uda i kolan jeszcze sięgam bez problemu.dziewczyny jak radzicie sobie z goleniem? ja już dawno nie sięgam, mąż mi pomaga, ale nie wiem co tam tworzy
Ja od jakiegoś czasu radzę sobie z lusterkiem gorzej mi idzie jak robię sama pedicure hybrydowy , dzis mam zamiar sie za to zabraćdziewczyny jak radzicie sobie z goleniem? ja już dawno nie sięgam, mąż mi pomaga, ale nie wiem co tam tworzy
Mam podobnie na szczęście 3 dni był na obozie więc lekko dychłam ale dziś już powrót do normalności aczkolwiek na szczęście potrafi się sam zająć tylko mój ma 6.5 latEh dziewczyny ja juz chyba depresji dostaje od tego czekania. ..... w domu jeszcze 9latek i już nie zliczyłam ile razy usłyszałam mama. Mama to mama tamto..... jakby na złość mi robił .... jak mąż jest w domu to jest spokoj sobą się zajmie i jest git a ze mną to wiecznie mu sie nudzi chce siedzieć ze mną..grrrr ja mam ogromną cierpliwość ale na tym etapie juz jej nie mam
To czemu go na jakoś rower, czy piłke nie wygonisz? Jakichś kolegów też na pewno ma. Jest już całkiem duży żeby bez Ciebie spedzać czas :-)Eh dziewczyny ja juz chyba depresji dostaje od tego czekania. ..... w domu jeszcze 9latek i już nie zliczyłam ile razy usłyszałam mama. Mama to mama tamto..... jakby na złość mi robił .... jak mąż jest w domu to jest spokoj sobą się zajmie i jest git a ze mną to wiecznie mu sie nudzi chce siedzieć ze mną..grrrr ja mam ogromną cierpliwość ale na tym etapie juz jej nie mam