reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie nie w aktualnym temacie 😀 jakie wybralyscie płyny i balsamy do pielęgnacji ? Ja kupiłam z emolium zanim dowiedziałam się ze lepiej nie używać go od pierwszych chwil tylko dopiero w razie problemów ze skóra. I teraz nie wiem na co się zdecydować tyle tego jest ze nie chce wybrać zle
A dlaczego jeśli można wiedzieć ?
Ja używałam Emolium właśnie przy pierwszym i drugim dziecku ( położna poleciła mi te produkty) używałam od pierwszych dni ...teraz tez je zakupiłam bo byłam mega zadowolona ...moje dzieci nie miały atopowej skory ale dopiero po 6 miesiącu kupowałam inne produkty do pielęgnacji

Ja używałam Emolium właśnie przy pierwszym i drugim dziecku ( położna poleciła mi te produkty) używałam od pierwszych dni ...teraz tez je zakupiłam bo byłam mega zadowolona ...moje dzieci nie miały atopowej skory ale dopiero po 6 miesiącu kupowałam inne produkty do pielęgnacji
ogólnie to chyba się po prostu standardy zmieniły, innych przyczyn nie znam :) za rok każą jeszcze czegoś innego używać, teraz akurat jest moda na mycie dzieci samą wodą :)

chyba chodzi o to ze to emilienty czyli bardziej lecznicze dlatego powinno się używać kiedy coś się dzieje ze skóra

chyba chodzi o to ze to emilienty czyli bardziej lecznicze dlatego powinno się używać kiedy coś się dzieje ze skóra
Mi położna doradziła te ...wcześniej kupiłam serie z Nivea...to powiedziała ze spoko te się sprawdza jak dziecko będzie większe ...generalnie wszystkie kremy pod pieluszkę na odparzenia tez używa się profilaktycznie a nie jak dziecku odparzy się pupa..czy tez coś się zmieniło w tym temacie ?
Zreszta jak ktoś już wcześniej pisał co chwile jest moda na coś innego

A powiedzcie mi dziewczyny czy wy wszystkie macie zakupione laktator ? Czy będziecie kupować dopiero w razie potrzeby ( zatkane kanaliki ..zastój zapalenie etc) ?

reklama
Do góry