Mogłabym jakieś foto? Muszę nad tym pomyśleć..Przyszłe mamusie, mam na sprzedaż monitory oddechu babysense5. Cena 150zl za szt. Przy zakupie dwóch cena do negocjacji
reklama
A dlaczego jeśli można wiedzieć ?Dziewczyny a ja mam pytanie nie w aktualnym temacie jakie wybralyscie płyny i balsamy do pielęgnacji ? Ja kupiłam z emolium zanim dowiedziałam się ze lepiej nie używać go od pierwszych chwil tylko dopiero w razie problemów ze skóra. I teraz nie wiem na co się zdecydować tyle tego jest ze nie chce wybrać zle
Ja używałam Emolium właśnie przy pierwszym i drugim dziecku ( położna poleciła mi te produkty) używałam od pierwszych dni ...teraz tez je zakupiłam bo byłam mega zadowolona ...moje dzieci nie miały atopowej skory ale dopiero po 6 miesiącu kupowałam inne produkty do pielęgnacji
Pralinka2020
Fanka BB :)
ogólnie to chyba się po prostu standardy zmieniły, innych przyczyn nie znam za rok każą jeszcze czegoś innego używać, teraz akurat jest moda na mycie dzieci samą wodąA dlaczego jeśli można wiedzieć ?
Ja używałam Emolium właśnie przy pierwszym i drugim dziecku ( położna poleciła mi te produkty) używałam od pierwszych dni ...teraz tez je zakupiłam bo byłam mega zadowolona ...moje dzieci nie miały atopowej skory ale dopiero po 6 miesiącu kupowałam inne produkty do pielęgnacji
A dlaczego jeśli można wiedzieć ?
chyba chodzi o to ze to emilienty czyli bardziej lecznicze dlatego powinno się używać kiedy coś się dzieje ze skóra
Martitta88
Też tak mam ale mi się wydaje że sporo nas tutaj przynajmniej się nie może doczekać porodu, chociaż wiadomo, że łatwo nie będzie.jakaś ekscytacja mnie dopadła, chyba należę do kobiet, które się nie mogą porodu doczekać niż się martwić i niepokoić, brawo ja!
Natalia198777
Nie wiem mi ktg przy porodzie nie pokazało skurczyA przy porodzie, pamiętasz, jakie liczby mają skurcze wtedy?
Aha rozumiem ...ogólnie to chyba się po prostu standardy zmieniły, innych przyczyn nie znam za rok każą jeszcze czegoś innego używać, teraz akurat jest moda na mycie dzieci samą wodą
Mi położna doradziła te ...wcześniej kupiłam serie z Nivea...to powiedziała ze spoko te się sprawdza jak dziecko będzie większe ...generalnie wszystkie kremy pod pieluszkę na odparzenia tez używa się profilaktycznie a nie jak dziecku odparzy się pupa..czy tez coś się zmieniło w tym temacie ?chyba chodzi o to ze to emilienty czyli bardziej lecznicze dlatego powinno się używać kiedy coś się dzieje ze skóra
Zreszta jak ktoś już wcześniej pisał co chwile jest moda na coś innego
A powiedzcie mi dziewczyny czy wy wszystkie macie zakupione laktator ? Czy będziecie kupować dopiero w razie potrzeby ( zatkane kanaliki ..zastój zapalenie etc) ?
reklama
Kasiula_84
Aktywna w BB
Mi też tak mówiła położna i pediatra przy synku.chyba chodzi o to ze to emilienty czyli bardziej lecznicze dlatego powinno się używać kiedy coś się dzieje ze skóra