miętowy kolor jest piękny, troszkę bardziej wpada w zielony, ja wolę taką pastelowa miętę, ale ogólnie szalenie mi się podobał, niestety zdjęć nie zrobiłam
jeśli chodzi o produkcję to wiesz jaka teraz jest sytuacja w Hiszpanii...transport też pozostawia wiele do życzenia, ale masz jeszcze czas, ja już zamówiłam wózek dlatego, że chciałam jechać do sklepu zanim się ta epidemia zaogni, teraz już wcale w zasadzie nie wychodzę z domu;
absolutnie nie dasz rady go złożyć ani rozłożyć jedną ręką, choćby gondola.. to są dwa niezależne elementy, spacerówka składa się razem ze stelażem, ale i tak sobie nie wyobrażam wyciągania wózka np z bagażnika z dzieckiem na ręku; są spacerówki składane jedną ręką (przy wersji z gondolą to jest oczywiście niemożliwe) ale musisz się zastanowić co jest dla Ciebie w wózku ważne, jeśli się będzie składał jedną ręką to na pewno nie będzie posiadał innej cechy w zamian) dla mnie ważne było: kolor- wiem, ze tutisy mają termoregulację, ale słońce jednak wózek nagrzewa dodatkowo ze względu na kolor i nie chciałam ciemnego, filtry uv w budzie, nieprzemakalność materiału (na mały deszcz nie chcę folii zakładać), termoregulacja w gondoli która jest mega, robią je z materiału z których się kaski produkuje, dzięki czemu wózek jest bardzo lekki, a ja mam problem z kręgosłupem więc się zabezpieczam od razu, kolejny aspekt to spacerówka rozkładana na płasko i tu są dwa tematy, jeden to nie ka zde dziecko chce długo w gondoli jeździć bo np wcześniej zaczyna siadać, więc wtedy płaska pacerówka jest niezbędna i druga rzecz, te gondole są dość małe, kiedy nasze maluchy będą kończyć z nich korzystać (zazwyczaj ok pół roku) to mogą się już do gondoli nie mieścić w tych wszystckich zimowych ciuszkach i wtedy też można już je przeładować do spacerówki na leżąco, ważne dla mnie było też rozkładanie spacerówki razem z siedziskiem o czym już wspominałam