reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Moj stwierdzil ze w komplecie z ta poducha lozko szerokie na 160cm jest stanowczo za male, a jak brzuchol urosnie to juz calkiem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Może warto napisać do sprzedawcy / sklepu? Powinni coś poradzić.

Mi baaaardzo pomaga na plecy :) Tylko obrócenie się w nocy wymaga drobnej gimnastyki (a co dopiero będzie z dużym brzuchem [emoji38]). No i to niezapomniane spojrzenie Męża gdy poducha po raz pierwszy wskoczyła do łóżka [emoji2957][emoji2957][emoji2957]

reklama
(...). No i to niezapomniane spojrzenie Męża gdy poducha po raz pierwszy wskoczyła do łóżka [emoji2957][emoji2957][emoji2957]

Mój był bardzo przeciwny, twierdził że to gadżet a teraz jak wyjdę do pracy to sam na niej dosypia a i w nocy potrafię znaleźć jego głowę obok mojej na rogalu [emoji16][emoji23]

Moja ma wg opisu 115 cm i jest zalecana dla osób do 168 cm wzrotsu. Ale jedna dziewczyna z forum pisała, że ma ponad 170 cm i też z niej korzysta.
Trudno powiedzieć czy te dodatkowe 5 cm jest po zewnątrz czy przekłada się również na przestrzeń wewnątrz. Zawsze zostaje możliwość zwrotu gdyby jednak się nie sprawdziła.

Jest też poduszka typu "7", podobno właśnie dla wyższych kobiet.
Tak, to ja pisałam - mam 175cm i spokojnie mieszczę się w C. Są jeszcze poduszki I (zupełnie proste), zajmują mało miejsca i chyba nadają się dla wysokich. Sama się nad taką zastanawiam, bo odkąd córcia wchodzi nam rano do łóżka, moje C poszło w odstawkę, bo miejsca za mało. Ratuję się zwykłą małą poduszką, którą wkładam między uda😋.

Tak, a na glukozę taką co się robi po 2 godz najlepiej wziąć ze sobą kanapkę, żeby już po wszystkim szybciutko zjeść. Ja chodzę do laboratorium na samo otwarcie na 7 rano, więc szybko problem z głowy [emoji6]

Witam wszystkie dziewczyny.
Jestem mamą chopca, który niebawem skończy 5 lat (2015r.)
Po 3 latach starań udało się zajść w drugą ciąże i termin wg OM mam na 28.07.2020.
Byłam ostatnio na usg, to lekarz powiedzał, że dzidzia wygląda mu na chłopca (na 100% nie był pewien), ma już 650mm.
Czy mogę dołączyć do Waszej grupy? Pozdrawiam serdecznie i życze wszystkim wszystkiego, co najlepsze!:)

reklama
Witam wszystkie dziewczyny.
Jestem mamą chopca, który niebawem skończy 5 lat (2015r.)
Po 3 latach starań udało się zajść w drugą ciąże i termin wg OM mam na 28.07.2020.
Byłam ostatnio na usg, to lekarz powiedzał, że dzidzia wygląda mu na chłopca (na 100% nie był pewien), ma już 650mm.
Czy mogę dołączyć do Waszej grupy? Pozdrawiam serdecznie i życze wszystkim wszystkiego, co najlepsze!:)

Witaj :)

dołączaj śmiało , trzeba troszkę rozruszać to forum :)
ja w domu też mam łobuza z 2015 r :)

Do góry