Pajaczkowa
Początkująca w BB
A jak Wasze samopoczucie ogólnie?, Ja ostatnio przez tą pogodę, to wiecznie bym spała. Zabija mnie taka pogoda ;(
Mnie głowa ciagle pobolewa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak Wasze samopoczucie ogólnie?, Ja ostatnio przez tą pogodę, to wiecznie bym spała. Zabija mnie taka pogoda ;(
U mnie gdzieś od około tygodnia jakos tak się bardziej zaokrąglił ale ludzie niewtajemniczeni jeszcze nic nie zauważają [emoji39] dzisiaj u mnie 16+2
Jeszcze ma czas żeby urosnąć [emoji6]
U mnie na pewno jest większy niż w pierwszej ciąży na tym etapie, ale mnie to w sumie cieszy hihi
niewtajemniczeni nie zauważają, szczególnie jak ubiorę się luźno. Chyba, że myślą, że się upasłam lekko i nie chcą komentować xD Nawet położna mowi, że po mnie nie widać nic. Ja za to mam wrażenie że jest ogromny.A jak tam wasze brzuszki? Odnoszę wrażenie, że mój wgl nie rośnie [emoji20]
Oj tak, też bym spała. Ogólnie mam ogromnego lenia.A jak Wasze samopoczucie ogólnie?, Ja ostatnio przez tą pogodę, to wiecznie bym spała. Zabija mnie taka pogoda ;(
Na kolejny raz tak zrobię, ostatnio głupia stałam godzinęOdnośnie czekania w laboratorium. Pamiętajcie że macie pierwszeństwo [emoji846] noście kartę ciąży w razie jakiś wcibskich ludzi, ale wchodźcie i mówcie że chcecie skorzystać z pierwszeństwa bo jesteście w ciąży . Jak raz czekałam 2 h w kolejce bo , to stwierdziłam że nie czekam aż mi brzuch urośnie i ludzie MOZE zaczną mnie przepuszczać. I następnym razem powołałam się na pierwszeństwo i 5 minut później byłam po [emoji846]. Zresztą jak była ta tragiczna kolejka, to była babka już w dużym brzuchem i nikt jej nie przepuścił, a jak się jej zapytałam czy nie chce wejść bo ma pierwszeństwo to ludzie mnie zgromili wzrokiem [emoji853]
Nie wiem czy warto, ale ja właśnie w tym tygodniu skorzystałam z promocji w la millou i zamówiłam piękny kokon. Wydaje mi się, że powinien się sprawdzićDziewczyny, mam pytanko do dziewczyn posiadających już dzieci
Mam możliwość kupienia od koleżanki Kokon niemowlęcy, któraś miała? Polecacie? Ja przy Synku nie kupowałam takich 'cudów' i zastanawiam się czy warto?