reklama
DziekiZ tego co czytałam to dopiero poniżej 110 jest powód do niepokoju. Więc moim zdaniem jest w normie. Tym bardziej, że lekarz nic nie cb powiedział. Myślę, że możesz być spokojna
AsiaPelasia
Fanka BB :)
Moje dziecko nie chciało pokazać nam jeszcze czy jest chłopcem czy dziewczynką, następnym razem ale to już będę 18tc wiec myśle ze będzie widać bardziej u mnie rośnie się powolutku ale nie narzekam z tego powodu, pewnie kiedyś wystrzeli mi brzuchw niedziele idziemy na określenie płci. Co tam u wszystkich słychać? I jak Wam się rośnie?
AsiaPelasia
W końcu mamy weekend! Ten tydzień jakoś okropnie mnie wymęczył w pracy, nie mogłam się doczekać aż w sobotę pośpię- a jak przychodzi co do czego to oczywiście budzę się o 8 pełna energii
Hey dziewuszki jak tam mija sobota u mnie od wczoraj mega bol głowy wzięło mnie na zatoki chyba nos zapchany ciężko mi oddychać noc jak noc inhalacje średnio pomagają
Kupiłam wczoraj *spam* w saszetkach na przeziębienie ale hmm chyba trzeba więcej wypić aby coś poczuć macie jakieś rady
Kupiłam wczoraj *spam* w saszetkach na przeziębienie ale hmm chyba trzeba więcej wypić aby coś poczuć macie jakieś rady
Vingaa
Do nosa najlepiej płukanie - irigasin czyni cuda. Polecam
Hey dziewuszki jak tam mija sobota u mnie od wczoraj mega bol głowy wzięło mnie na zatoki chyba nos zapchany ciężko mi oddychać noc jak noc inhalacje średnio pomagają
reklama
Moja lekarka twierdzi, że przy pierwszej ciąży jednak warto chodzić. Myślałam żeby zamiast szkoły rodzenia po prostu umawiać się z położną, tak jak to przysługuje raz w tygodniu. Teraz się jednak zastanawiam czy nie pójść też na szkołę rodzenia.Czy planujecie chodzić do szkoły rodzenia? Czy w ogóle się to przydaje, warto się zapisać?
A do nosa najłagodniejszy jest chyba roztwór soli morskiej. Nie ma tam żadnych substancji czynnych. Po prostu pomaga oczyścić nos i zahamować namnażanie bakterii.