reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Z tego co czytałam to dopiero poniżej 110 jest powód do niepokoju. Więc moim zdaniem jest w normie. Tym bardziej, że lekarz nic nie cb powiedział. Myślę, że możesz być spokojna 😊

reklama
hej dziewczyny!
dawno mnie tu nie było. Praca praca praca. U nas stuknęło 16+4 i w niedziele idziemy na określenie płci. Co tam u wszystkich słychać? I jak Wam się rośnie?

w niedziele idziemy na określenie płci. Co tam u wszystkich słychać? I jak Wam się rośnie?
Moje dziecko nie chciało pokazać nam jeszcze czy jest chłopcem czy dziewczynką, następnym razem ale to już będę 18tc wiec myśle ze będzie widać bardziej :) u mnie rośnie się powolutku ale nie narzekam z tego powodu, pewnie kiedyś wystrzeli mi brzuch :)

W końcu mamy weekend! Ten tydzień jakoś okropnie mnie wymęczył w pracy, nie mogłam się doczekać aż w sobotę pośpię- a jak przychodzi co do czego to oczywiście budzę się o 8 pełna energii 😄

Hey dziewuszki jak tam mija sobota u mnie od wczoraj mega bol głowy wzięło mnie na zatoki chyba nos zapchany ciężko mi oddychać noc jak noc inhalacje średnio pomagają
Kupiłam wczoraj *spam* w saszetkach na przeziębienie ale hmm chyba trzeba więcej wypić aby coś poczuć macie jakieś rady

Do nosa najlepiej płukanie - irigasin czyni cuda. Polecam
Hey dziewuszki jak tam mija sobota u mnie od wczoraj mega bol głowy wzięło mnie na zatoki chyba nos zapchany ciężko mi oddychać noc jak noc inhalacje średnio pomagają
Kupiłam wczoraj *spam* w saszetkach na przeziębienie ale hmm chyba trzeba więcej wypić aby coś poczuć macie jakieś rady

reklama
Czy planujecie chodzić do szkoły rodzenia? Czy w ogóle się to przydaje, warto się zapisać? 🙂
Moja lekarka twierdzi, że przy pierwszej ciąży jednak warto chodzić. Myślałam żeby zamiast szkoły rodzenia po prostu umawiać się z położną, tak jak to przysługuje raz w tygodniu. Teraz się jednak zastanawiam czy nie pójść też na szkołę rodzenia.

A do nosa najłagodniejszy jest chyba roztwór soli morskiej. Nie ma tam żadnych substancji czynnych. Po prostu pomaga oczyścić nos i zahamować namnażanie bakterii.

Do góry