reklama
Paulina.zen
Fanka BB :)
Ja mam dwóch lekarzy - jeden na NFZ dugi prywatnie
Nie ma z tym żadnego problemu. Do becikowego podajesz kartę gdzie jest jak najwcześniej
Ja skierowanie biorę na badania od lekarA na NFZ, a ze mam luxmed to wszystkie mam za darmo. Do tego zwracają mi za wizyty prywatne
Nie ma z tym żadnego problemu. Do becikowego podajesz kartę gdzie jest jak najwcześniej
Ja skierowanie biorę na badania od lekarA na NFZ, a ze mam luxmed to wszystkie mam za darmo. Do tego zwracają mi za wizyty prywatne
Oo a lekarze wiedzą o sobie nawzajem? Bo myśle ze temu prywatnemu powiem co i jak, a temu na NFZ chyba bym nie mowila bo jeszcze mi skierowań nie będzie chciał dawaćJa mam dwóch lekarzy - jeden na NFZ dugi prywatnie
Ja urodziłam w sierpniu i dużo miałam z długim rękawem.A co do rozmiaru to moja miała 52 ale w ciągu 4 tyg.wystrzelila mi tak że 62 to pamiętam jak przez mgłę.I tak jest do dzisiaj,ma 17 msc a spodnie wskakuje w 98/104.Chyba że mam złe porównania.
Ja już czekam u lekarza, dowiem się czy maluch już na tyle duży żeby zrobić prenatalne, bo według OM 12+3 ale według USG ciąża wychodziła młodsza. Trochę se poczekam bo jakieś opóźnienie jest, miałam na godz.16.40 a jeszcze 4 osoby przedemna czekają
Martaaaaaa
Wow to moj w kwietniu skonczy 4 lata i tez mamy rozmiar 98/104 ale to drobniaczek jest. Prawie najmniejszy w srod rówieśników w przedszkolu. Teraz na sylwestrze byla siostra mojej przyjaciolki z synkiem 2.5 roku i wzrost taki sam i 2kg ciezszy niż moj prawie 4latek..Ja urodziłam w sierpniu i dużo miałam z długim rękawem.A co do rozmiaru to moja miała 52 ale w ciągu 4 tyg.wystrzelila mi tak że 62 to pamiętam jak przez mgłę.I tak jest do dzisiaj,ma 17 msc a spodnie wskakuje w 98/104.Chyba że mam złe porównania.
Martaaaaaa
To czekamy na wiesci po wizycie☺Ja już czekam u lekarza, dowiem się czy maluch już na tyle duży żeby zrobić prenatalne, bo według OM 12+3 ale według USG ciąża wychodziła młodsza. Trochę se poczekam bo jakieś opóźnienie jest, miałam na godz.16.40 a jeszcze 4 osoby przedemna czekają
reklama
To pewnie stresik jest,a Tobie też tak ciśnienie idzie w górę przed wizytą?Ja już czekam u lekarza, dowiem się czy maluch już na tyle duży żeby zrobić prenatalne, bo według OM 12+3 ale według USG ciąża wychodziła młodsza. Trochę se poczekam bo jakieś opóźnienie jest, miałam na godz.16.40 a jeszcze 4 osoby przedemna czekają